Παρασκευή 2 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δεν ανησυχεί ο Ραβούσης

Καμία ανησυχία δεν επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ από τη μέτρια εμφάνιση στον προχτεσινό αγώνα με τον Ηρακλή στο "Νίκος Γκούμας" που έληξε ισόπαλος με 1 - 1. Ο Πέτρος Ραβούσης τονίζει: "Ακόμη είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Πιστεύω πάντως ότι είμαστε σε καλό δρόμο και με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Ας μην ξαχνάμε ότι οι παίκτες είναι πολύ κουρασμένοι από τη σκληρή προετοιμασία στην Ελβετία". Ο τεχνικός της Ενωσης είχε ένα καλό λόγο για το Γηραιό: "Εδειξε ποιο έτοιμη ως ομάδα και μας προβλημάτισε έντονα. Εύχομαι στον Ηρακλή καλή επιτυχία στην Ευρώπη".

Στο μεταξύ το θέμα της καταβολής των χρημάτων για τη μεταγραφή του Βασίλη Τσάρτα στη Σεβίλλη είχε χθες θετική εξέλιξη. Οι διοικούντες της ισπανικής ομάδας ειδοποίησαν ότι μέχρι την ερχόμενη Κυριακή θα έχουν καταβάλει τη δόση των 250 εκατομμυρίων δραχμών.

  • Για πρώτη φορά στα χρονικά η ΓΓΑ εφαρμόζει το νόμο και διακόπτει την επιχορήγηση σε ΠΑΕ οι οποίες δεν έχουν δημοσιεύσει τον ισολογισμό τους. Η απόφαση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης αφορά πέντε ομάδες από Β και Γ Εθνική. Πρόκειται για τις Κόρινθο, Παναιτωλικό, Δόξα Δράμας, ΕΑΡ, Πας Γιάννενα, Απόλλωνα Λάρισας που μέχρι τη δημοσίευση του ισολογισμού τους δε θα λαμβάνουν επιχορήγηση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ