Κυριακή 15 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Αντεπίθεση με ορμή και ενθουσιασμό σε όλη την Ελλάδα

Η αντεπίθεση έχει ξεκινήσει! Με ορμή, αισιοδοξία και ενθουσιασμό οι κομμουνιστές και οι φίλοι του ΚΚΕ δίνουν την εκλογική μάχη και θα συνεχίσουν, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες το βράδυ της Κυριακής των εκλογών. Με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι και με όπλο τις ξεκάθαρες θέσεις και την πολιτική του Κόμματος, ανοίγουν συνεχώς νέους δρόμους επικοινωνίας με τους εργαζόμενους, τη νεολαία, με όλο το λαό. Σε ολόκληρη την Ελλάδα σε πόλεις και χωριά οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος έρχονται σε επαφή με το λαό, η πολιτική του ΚΚΕ αγγίζει κάθε πολίτη που καθημερινά ζει και υποφέρει από την πολιτική των κομμάτων της υποταγής στο Μάαστριχτ, των κομμάτων της εξυπηρέτησης των μεγάλων συμφερόντων σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού.

Το κάλεσμα του ΚΚΕ προς το λαό για αντεπίθεση σηματοδοτεί μια άλλη πορεία και μια άλλη προοπτική για τη χώρα μακριά από το τέλμα και τα αδιέξοδα της πολιτικής του δικομματισμού και των δορυφόρων του. Σηματοδοτεί την ενεργοποίηση του λαϊκού παράγοντα που, μαζί με την εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ, θα συμβάλει στην αλλαγή του σημερινού σκηνικού. Με ισχυρό ΚΚΕ ο λαός θα αγωνίζεται από καλύτερες θέσεις κατά της λιτότητας, της ανεργίας, του συμβιβασμού και της υποτέλειας.

Οι ισχυροί δεσμοί του ΚΚΕ, των θέσεων και των προτάσεών του, με τις αγωνίες, τις προσδοκίες και τα οράματα των εργαζομένου λαού και των νέων ανθρώπων καθημερινά επιβεβαιώνονται. Αποτελούν τη στέρεη βάση για μια νέα ώθηση στη μεγάλη πορεία του ΚΚΕ κοντά στους αγώνες και τις διεκδικήσεις του ελληνικού λαού. Για ένα νέο ξεκίνημα. Η ψήφος στο ΚΚΕ δίνει δύναμη και ελπίδα στο λαό στον αγώνα υπεράσπισης των συμφερόντων του, σε αντίθεση και ρήξη με τα μονοπώλια και τις επιλογές των ιμπεριαλιστικών οργανισμών. Ανοίγει νέους ορίζοντας στο γκρίζο τοπίο της "νέας τάξης πραγμάτων" του ιμπεριαλισμού που συνειδητά υπηρετούν τα κόμματα του δικομματισμού, υποθηκεύοντας το μέλλον του τόπου.

Ισχυρό ΚΚΕ θα δώσει το έναυσμα για γενική αντεπίθεση από καλύτερες θέσεις την επομένη των εκλογών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ