Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
Μεγάλη νίκη της "Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας"

Μεγάλη νίκη πέτυχε η "Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα" στις εκλογές των δημοτικών υπαλλήλων, που πραγματοποιήθηκαν την τρίτη στους δήμους του νομού Λάρισας. Η ΔΑΣ αύξησε τον αριθμό των ψήφων κατά 49 και το ποσοστό της κατά 4,2%, φτάνοντας το 64,8%.

Συγκεκριμένα, η ΔΑΣ έλαβε 251 ψήφους και 6 έδρες, έναντι 202 ψήφων και 6 έδρες στις προηγούμενες εκλογές (1994). Η "Ενωτική Πρωτοβουλία", που πρόσκειται στον "ΣΥΝ" πήρε 36 ψήφους και 1 έδρα, έναντι 47 ψήφων και 1 έδρα. Η "Φιλελεύθερη Δημοκρατική Κίνηση", που πρόσκειται στη ΝΔ, πήρε 26 ψήφους και 1 έδρα, έναντι 32 ψήφων και καμία έδρα. Η "Δημοτική Συμμετοχή", που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, πήρε 54 ψήφους και 1 έδρα, ενώ η "Ανεξάρτητη Αγωνιστική Δύναμη" του ΝΑΡ 20 ψήφους και καμιά έδρα. Οι δύο τελευταίες παρατάξεις είχαν κατέβει μαζί στις προηγούμενες εκλογές και είχαν λάβει 52 ψήφους και 2 έδρες.

Οπως τόνιζαν στελέχη της ΔΑΣ, το θετικό αποτέλεσμα που πέτυχε η παράταξη είναι η επιβράβευση της αγωνιστικής πορείας και της στάσης της απέναντι στα προβλήματα του κλάδου, στην πολιτική της λιτότητας και στον αυταρχισμό του δημάρχου, που είναι πιστός εντολοδόχος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ