Κυριακή 22 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Θράσος απύθμενο

Σε μερικούς ανθρώπους το θράσος περισσεύει - για να μην πούμε ότι πλέον έχει γίνει τρόπος ζωής.

Ενας από αυτούς είναι και ο νομικός Αντώνης Βγότζας, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος όπου βρεθεί και όπου σταθεί δηλώνει "περήφανος" για το έργο που επιτέλεσε στην κατάρτιση των συμβάσεων για τα μεγάλα έργα, είτε ως σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Α. Παπανδρέου, είτε ως μέλος της αντίστοιχης κυβερνητικής επιτροπής, είτε ως γραμματέας της ομώνυμης Γραμματείας του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Μάλιστα. Ο κύριος αυτός - ο και αρθρογράφος των "ΝΕΩΝ" με το ψευδώνυμο "Τιπούκειτος" - αισθάνεται... υπερήφανος για την αποικιακού τύπου σύμβαση με τους Γερμανούς για τα Σπάτα και τη σκανδαλώδη σύμβαση για το Ρίο - Αντίρριο! Κοκορεύεται για τις διάτρητες αυτές συμβάσεις, που αποτελούν μνημεία λεόντειας συμφωνίας σε βάρος του ελληνικού δημόσιου και σε όφελος βέβαια των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων (γερμανικών, γαλλικών και ελληνικών).

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ζητάει τώρα και την ψήφο του λαού, ο οποίος θα κληθεί μετά τις εκλογές να πληρώσει τα σπασμένα δισεκατομμυρίων, ελέω των ελεεινών συμβάσεων που και ο κ. Βγότζας συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάρτισή τους.

Είπαμε, θράσος απύθμενο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ