Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΕΣΒΟΣ
Πρώτη σε ποσοστό αύξησης

To λαό της Λέσβου χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ, που όπως τονίζει, με την υπερψήφιση του ΚΚΕ συνέβαλλε στη σημαντική αύξηση του ποσοστού του Κόμματος και την επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή.

Στην ανακοίνωση της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ τονίζεται: "Το αποτέλεσμα των εκλογών που φέρνει τη Λέσβο πρώτη σε ποσοστό αύξησης του ΚΚΕ σ' όλη τη χώρα, δείχνει τους μεγάλους δεσμούς του Κόμματός μας με τους εργαζόμενους του νομού μας, δεσμοί που σφυρηλατήθηκαν μέσα στους αγώνες για την προκοπή αυτού του τόπου.

Τόσο η αύξηση του πανελλαδικού ποσοστού του ΚΚΕ που το αναδείχνει τρίτη δύναμη, όσο και η αύξηση εδώ στη Λέσβο, ενισχύουν τις προϋποθέσεις αντίστασης και αντεπίθεσης του λαϊκού κινήματος ενάντια στους συσχετισμούς και τις επιδιώξεις της νέας κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Καλούμε το λαό της Λέσβου με τους μαζικούς του φορείς από σήμερα κιόλας να οργανώσει τους αγώνες του, γιατί η νέα κυβέρνηση θα προσπαθήσει να περάσει τα πιο άγρια αντιλαϊκά μέτρα που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια και από τις δύο κυβερνήσεις, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Το ΚΚΕ, όπως πάντα έτσι και τώρα, θα σταθεί στην πρώτη γραμμή των λαϊκών αγώνων".

Η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ "αισθάνεται την ανάγκη να χαιρετίσει τα μέλη και στελέχη, τους οπαδούς και φίλους του ΚΚΕ, που με αυτοθυσία ρίχτηκαν στον εκλογικό αγώνα και να τους καλέσει να ριχτούν με μεγαλύτερη αυταπάρνηση στην οργάνωση των αγώνων των εργαζομένων του νομού μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ