Τετάρτη 2 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Πο, πο εκλέκτορες!!!

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ στα σπίτια τους και οι άνδρες, υποχρεωτικά, γενειοφόροι. Αυτό το νόμο επέβαλαν οι φανατικοί ισλαμιστές "Ταλιμπάν" στο Αφγανιστάν. Να μπορούσε να τον επιβάλει κι ο Μίλτος στη Νέα Δημοκρατία... Τουλάχιστον, θα γλίτωνε από την Ντόρα.

***

Οσο για τα μούσια, κανένα πρόβλημα. Μέχρι το επικείμενο συνέδριο του κόμματος θα τα ανεχθεί. Μετά ...δε θα μείνει τρίχα.

***

Βέβαια, για να τα κάνεις αυτά, πρέπει να είσαι ισλαμιστής "Ταλιμπάν", όχι ...εκσυγχρονιστής "άστα να πάν'"!

***

Το κόλπο εκεί μέσα το 'χει πιάσει, πάντως, ο Στ. Δήμας. Με κάτι μετριοπαθείς δηλώσεις "να τα βρούμε βρε παιδιά", κερδίζει πόντους μέσα στο χαμό, είναι κάτι σαν ...Απ. Κακλαμάνης της ΝΔ.

***

Καλά θα κάνουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του κι άλλοι "πριν ...εκλέκτορα λαλήσαι", γιατί μετά θα 'ναι αργά.

***

Σαν την ..."Κυριακή στα Γήπεδα" έμοιαζε το χτεσινό ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ψήφιζαν για εκλέκτορες. "Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Πάτρα", "Τραμπουκισμοί στην Πέλλα" και "Συγκρούσεις στη Μεσσηνία"!

***

Εν μέσω του όλου χάους, έκανε, λέει, και παρέμβαση ο Βαρβιτσιώτης και σιγά τ' αυγά. Εδώ κι οι κυανόκρανοι του ΟΗΕ σκούρα θα τα βρίσκανε.

***

Ζήτησε να αποδεχτούν όλοι το τελικό αποτέλεσμα! Να 'ναι βέβαιος ότι θα το αποδεχτούν, αρκεί να βγει ο δικός τους.

***

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ χτες ο γνωστός Καλαμπόκας της ΟΝΝΕΔ, γιατί, λέει, η δίκη του έχει δημοσιότητα. Δηλαδή και δημοσιότητα να μην είχε, πιστεύει ότι ο κόσμος θα ξεχάσει όσα έκανε; Είναι γελασμένος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ