Παρασκευή 4 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Να γίνουμε η γενιά της αντεπίθεσης"

Αύριο ξεκινά η πανεξόρμηση της ΚΝΕ σε όλη την Αθήνα, για την προπαγάνδιση της συγκέντρωσης - συναυλίας, στις 13 Οκτώβρη, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αύριο ξεκινά η μεγάλη πανεξόρμηση της ΚΝΕ στη νεολαία της Αθήνας για την προπαγάνδιση της μεγάλης συγκέντρωσης - συναυλίας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 13 Οκτώβρη, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Οι νέοι κομμουνιστές ξεκινούν τη μάχη της ενημέρωσης, μεταφέροντας το μήνυμα της αντεπίθεσης στην υποταγή και το συμβιβασμό, καλώντας τη νεολαία να γίνει η σημερινή νέα γενιά, γενιά της αντεπίθεσης, για την ειρήνη, τα δικαιώματά της, για το σοσιαλισμό.

Ο Α. Φραγκέας,μέλος του Συμβουλίου Πόλης Αθήνας της ΚΝΕ, είπε στο "Ρ" για την πανεξόρμηση της ΚΝΕ: "Προεκλογικά, η ΚΝΕ και η Οργάνωση Αθήνας πραγματοποίησε το μεγαλύτερο άνοιγμα στη νεολαία. Μετέφερε το μήνυμα της αντεπίθεσης στη συντήρηση και το συμβιβασμό και έμπρακτα απέδειξε ότι το ΚΚΕ δεν είναι ίδιο με τα κόμματα, που καλλιεργούν τη συναίνεση και τη μοιρολατρία. Κάλεσε τη νεολαία να γνωρίσει τη δύναμη, που έχουν οι αγώνες της μαζί με την εργατική τάξη και το λαό, να υψώσει φραγμό και να ανατρέψει την πολιτική των μονοπωλίων και του ιμπεριαλισμού.

Και μετά τις εκλογές δείχνει ότι το ΚΚΕ δεν είναι ίδιο με τα άλλα κόμματα. Το σύνθημα της αντεπίθεσης, που έθεσε στις εκλογές, είναι μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Είναι ο μόνος δρόμος για τη νεολαία και το λαό, ώστε να αντιμετωπιστούν με θετικό τρόπο τα προβλήματα. Για να γίνει το αύριο καλύτερο από το σήμερα. Για να ανατραπεί η συντηρητική πολιτική. Γι' αυτό, η ΚΝΕ ξεκινά την πανεξόρμηση στη νεολαία της Αθήνας και την καλεί να πάρει θέση στη νεανική αντεπίθεση, που έχει ανάγκη ο τόπος για να βγει από τα αδιέξοδα του Μάαστριχτ και της υποταγής στον ιμπεριαλισμό. Να συσπειρωθεί γύρω από τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ