Τετάρτη 9 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ποιες ΜΜΕ;

Ανύπαρκτες ήταν οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα προβλήματά τους και ο ρόλος τους στην ανάπτυξη της οικονομίας και της απασχόλησης, στη χτεσινή ομιλία του Ελληνα επιτρόπου Χρ. Παπουτσή, κατά τη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου των Ευρωεπιμελητηρίων που ξεκίνησε χτες στην Αθήνα.

Ο Χρ. Παπουτσής σε μια ομιλία, στην οποία "θυμήθηκε" την Ευρώπη της "αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης", δεν απευθύνθηκε ούτε καν για τους τύπους στη μικρομεσαία επιχείρηση των ελληνικών δεδομένων.

Ολος ο ντόρος και το ενδιαφέρον του αφιερώθηκε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του μεγέθους των αναπτυγμένων ευρωπαϊκών χωρών. Αυτές που απασχολούν πάνω από 100 εργαζόμενους, αυτές που, όπως είπε και ο κομισάριος, πρέπει να βελτιώσουν την πρόσβασή τους στην έρευνα, τα διάφορα δίκτυα ηλεκτρονικού εμπορίου, άλλα μεγαλεπήβολα προγράμματα και... πράσινα άλογα! Οσο για την ελληνική ΜΜΕ, κατά τον ίδιο και την πολιτική που πρεσβεύει, έγινε σαφές για άλλη μια φορά ότι δεν έχει θέση στο "όραμα" της "Ενωμένης Ευρώπης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ