Τρίτη 19 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΒΣΑ
Ομόφωνη απόφαση για κινητοποιήσεις

Ομόφωνη απόφαση να προτείνει στη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) να αποφασίσει πανελλαδικό κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις 28 Νοεμβρίου, ημέρα της πανελλαδικής πανεργατικής και παναγροτικής απεργίας, πήρε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ) που συγκροτήθηκε σε σώμα την προηγούμενη βδομάδα. Επίσης, το ΔΣ αποφάσισε να προτείνει στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αθήνας την οργάνωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων στην Αθήνα όλο το διάστημα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, το ΔΣ αποφάσισε τη συμμετοχή όλων των βιοτεχνών στη συνέχιση των αγώνων που πραγματοποιούνται από τη ΣΕΑ - ΜΜΕ ΑΘήνας και τα Σωματεία των Εμποροϋπαλλήλων μέχρις ότου δικαιωθούν αυτοί οι αγώνες με τη θεσμοθέτηση των κοινών αιτημάτων τους.

Από την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε αναδείχτηκε η νέα σύνθεση του προεδρείου ως εξής:

Πρόεδρος: Διαμαντής Μιχάλης

Α' αντιπρόεδρος: Γαλίτης Ιωάννης

Β' αντιπρόεδρος: Σεμελίδης Γιώργος

Γεν. Γραμματέας: Ασημακόπουλος Νίκος

Αν. Γεν. Γραμματέας: Χαλβατζόγλου Χάρης

Ταμίας: Βασιλάκης Μιχαήλ

Εφορος: Μπλούχαρης Ιωάννης

Μέλη: Σταυρακόπουλος Ιωάννης, Χιόνης Γεράσιμος, Φέτσης Δημήτριος, Κουμάτος Οδυσσέας, Ηλιάδης Επαμεινώνδας, Χατζόπουλος Σωτήρης, Τσινές Σωτήρης, Πάτρας Δημήτριος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ