Πέμπτη 21 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ακλόνητος ο Ντόμπος

Τα λεγόμενα του Π. Ραβούση περί αλλαγών στην εικόνα της ομάδας θα γίνουν πράξη από την ερχόμενη Κυριακή στον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό στη Ν. Φιλαδέλφεια. Η τιμωρία του Μανωλά λόγω της αποβολής σημαίνει χρησιμοποίηση του Ντόμπος. Ομως, αν ο Ρουμάνος ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, τότε ο Ναξιώτης δεν αποκλείεται να κάτσει στον πάγκο και στη συνέχεια. Επίσης τη θέση του επίσης τιμωρημένου Μπορμπόκη (3 κίτρινες) θα πάρει ο Κοπιτσής.

"Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τον Ντόμπος" δήλωσε χθες κατηγορηματικά ο Π. Ραβούσης, μ' αφορμή δημοσιεύματα που έφεραν τον Ρουμάνο να χει ζητήσει μεταγραφή. "Υποστηρίζουν κάποιοι ότι έχει ζητήσει μεταγραφή, αλλά δε μας λένε από πού" πρόσθεσε. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο παίχτης αφού όπως έλεγε στο περιβάλλον του, τα δημοσιεύματα στερούνται αλήθειας. Μάλιστα προσθέτουν οι ίδιες πηγές είναι αποφασισμένος ν' αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται και η Κυριακή ν' αποτελέσει εφαλτήριο καθιέρωσης στην 11άδα.

Ξεχωριστή προπόνηση θα κάνουν σήμερα το πρωί οι αμυντικοί της ΑΕΚ. Ο προπονητής του δικεφάλου αναγκαστικά θα έχει δύο αλλαγές στη γραμμή αυτή, θέλει λοιπόν να δει πώς "δένουν" οι επιλογές του και πώς εφαρμόζουν την τακτική που ζητάει.

  • Ως τη Δευτέρα η ΠΑΕ ΑΕΚ θα χει τακτοποιήσει οφειλές προς τους παίχτες, από πριμ και δόσεις συμβολαίων, ύψους περίπου 150 εκατομ. δρχ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ