Πέμπτη 21 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Ανθρακες οι ... Καριόκας

Ανθρακες ο ...θησαυρός. Ο λόγος για το χτεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τους επίλεκτους (;) παίκτες του Ρίο Ντε Τζανέιρο στο Ολυμπιακό Στάδιο μεταξύ συγγενών μάνατζερ και ...προπονητών. Οι πράσινοι κέρδισαν 1-0 με γκολ του νεαρού Αλεξόπουλου στο 9 με κεφαλιά, όμως το ζητούμενο που ήταν η παρουσία Βραζιλιάνων υπό μετεγγραφή ποδοσφαιριστών δε θα πρέπει να ενθάρρυνε τους υποψήφιους αγοραστές (σ. σ. βλέπε Αρη, Παναθηναϊκό). Σε ένα μέτριο ματς που έμοιαζε περισσότερο με αγγαρεία, η ελληνική ομάδα με πολλές ελλείψεις και ερασιτέχνες παίκτες ήταν σαφώς ανώτερη από το "συνονθύλευμα" των Καριόκας, που έμειναν από δυνάμεις νωρίς νωρίς. Χωρίς υπερβολή αν το τριφύλλι ήταν πλήρες, ο δείκτης του σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερος. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Σωτήρη Βοργιά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νικοπολίδης, Γ. Σ. Γεωργιάδης, Νικολαϊδης, Αλεξόπουλος, Μπασινάς, Μάρκος, Μαραγκός, Αλεξούδης, Κόλα, Λυμπερόπουλος, Νασιόπουλος. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Λαγωνικάκης, Παππάς, Αποστόλου, Χωριανόπουλος.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ: Παλμιέρι, Πάσο, Σίλβα, Μπαρμπόσα, Σάντος, Μαρσέλο, Σερζίνιο, Σόουζα, Λουίς, Ράμος, Λορέντζο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ