Πέμπτη 21 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Προελαύνει η Γιουβέντους

Νέα νίκη της "Κυρίας" επί της Μάντσεστερ που μπλέκει σε περιπέτειες. Σπουδαία νίκη της Οσέρ μέσα στο Αμστερνταμ σε βάρος του Αγιαξ

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η δεύτερη ήττα για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με 1 - 0μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" αυτή τη φορά από την κάτοχο του τίτλου Γιουβέντους βάζει τους "μπέμπηδες" σε προβλήματα όσον αφορά την υπόθεση "πρόκριση". Και αυτό γιατί σε συνδυασμό με τη νίκη της Φενερμπαξέ στην Κωνσταντινούπολη με 1 - 0 επί της Ραπίντ Βιέννης ανεβάζει τους Τούρκους στη δεύτερη θέση και ρίχνει τους Εγγλέζους στην τέταρτη.

Επίσης η ανάκαμψηπου περίμεναν οι χιλιάδες οπαδοί της αγγλικής ομάδας δεν ήρθε ούτε χτες, βάζοντάς τους σε σκέψεις για το μέλλον της. Στον αγωνιστικό τομέα το γκολ του Ντελ Πιέρο στο 36 με πέναλτι αποδείχθηκε απαράβατο εμπόδιο για τους παίκτες του Αλεξ Φέργκιουσον. Μπορεί στο Βμέρος να ανέβασαν την απόδοσή τους και να έχασαν πολλές ευκαιρίες για την ισοφάριση με αποκορύφωμα το δοκάρι του Καντονά στο 84, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.

Στα αξιοσημείωτα της χτεσινής μέρας η μεγάλη νίκη - έκπληξη της Οσέρ μέσα στην Ολλανδία επί του Αγιαξ με 2 - 1 που ανατρέπει τα δεδομένα στον Α όμιλο αφού οι Γάλλοι μπήκαν από χΤες και αυτοί στο παιχνίδι της πρόκρισης ενώ οι Ολλανδοί μπλέκουν σε περιπέτειες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες ανά όμιλο είναι:

Στο Δ όμιλο η ισοπαλία της Μίλαν στο Πόρτο με 1 - 1 βάζει τους Ιταλούς σε μπελάδες αφού η Ρόζενμποργκ νίκησε την Γκέντεμποργκ και πλησίασε τη Μίλαν στον 1 βαθμό αλλά και άφησε "εκτός χορού" τουςΣουηδούς.

Α όμιλος: Ρέιντζερς - Γκρασχόπερς 2 - 1, Αγιαξ - Οσέρ 1 - 2. Η βαθμολογία: Γρασχόπερς 9, Αγιαξ 9, Οσέρ 9, Ρέιντζερς 3.

Β όμιλος: Στεάουα - Ατλέτικο 1 - 1, Βίτζεφ Λοτζ - Ντόρτμουντ 2 - 2. Η βαθμολογία: Ατλέτικο 10, Ντόρτμουντ 10, Βίτζεφ Λοτζ 4, Στεάουα 4.

Γ όμιλος: Η βαθμολογία: Γιουβέντους 13, Φενερμπαξέ 7, Μάντσεστερ 6, Ραπίντ 2.

Δ όμιλος: Πόρτο - Μίλαν 1 - 1, Ρόζενμποργκ - Γκέντεμποργκ 1 - 0. Η βαθμολογία: Πόρτο 13, Μίλαν7, Ρόζενμποργκ 6, Γκέντεμποργκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ