Πέμπτη 21 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Να η ευκαιρία!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την αδύναμη Σαρλερουά και ο Πανιώνιος παίζει το τελευταίο του χαρτί στο Λιμόζ

Επιστρέφει στο Φάληρο κι αν δεν επαναληφθεί η ιστορία του Βερολίνου και της Μπολόνια, επιστρέφει και στις νίκες ο Ολυμπιακός. Στις 21.15 φιλοξενεί τη Σαρλερουά (ΑΝΤ-1). Τη δεύτερη ομάδα μαζί με τη Λεβερκούζεν στην Ευρωλίγκα, που δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης. Καλού - κακού πάντως και για να φυλάει τα ρούχα του για παν ενδεχόμενο, ο Ντ. Ιβκοβιτς ζητάει από τους παίκτες του να προετοιμαστούν για μάχη. "Η Σαρλερουά δυσκόλεψε αφάνταστα, τόσο την Τιμσίστεμ στην Μπολόνια, όσο και την Τσιμπόνα στο Ζάγκρεμπ" υπενθύμισε χτες. Στην πραγματικότητα τη μόνη ομάδα που δυσκόλεψαν μέχρι τώρα οι Βέλγοι ήταν ο Ολυμπιακός, που χρειάστηκε παράταση για να φτάσει στη νίκη, ενώ προηγούμενα ο Σιγάλας είχε ισοφαρίσει στην εκπνοή με τρίποντο.

Τελευταία ευκαιρία για Πανιώνιο

Ταξίδι στη Γαλλία πραγματοποιεί ο Πανιώνιος που στις 21.30 αντιμετωπίζει τη Λιμόζ (ζωντανή μετάδοση (Super sport). Αν θα είναι ταξίδι αναψυχής, θα εξαρτηθεί από το τελικό αποτέλεσμα. Ετσι κι αλλιώς πάντως, είναι μια καλή ευκαιρία για τους "κυανέρυθρους" να ξεχάσουν για λίγο τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που βασανίζουν το σύλλογο. Είναι όμως κι η τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στην πρώτη τριάδα του Α ομίλου, προκειμένου να διασφαλίσουν 100% τις τρεις θέσεις του ελληνικού μπάσκετ στην Ευρωλίγκα.

Στη Γερμανία αγωνίζεται ο Σπόρτιγκ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης Βούπερταλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ