Παρασκευή 22 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επιστροφή Σαμπανάτζοβιτς

Η επιστροφή του Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς ύστερα από τρεις βδομάδες στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού με τον Αρη σίγουρα κάνει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Μαυροβούνιος μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα δώσει το "παρών" στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αρη στο Φάληρο. "Αισθανόμουν σαν θηρίο σε κλουβί. Διψάω για μπάλα και πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα μας βοηθήσουν ώστε να φτάσουμε στη νίκη και να διατηρηθούμε στην κορυφή", τονίζει ο 31χρονος παίκτης.

Ο Μπάγεβιτς προβληματίζεται για το αν θα παίξει με δύο κεντρικά χαφ. Σε αυτή την περίπτωση δίπλα στο Σάμπα θα είναι ένας εκ των Πασσαλή, Καρασαββίδη. Σε αντίθετη περίπτωση θέση διεκδικούν οι Καραπιάλης, Κακλαμάνος.

Ο κόουτς των ερυθρολεύκων δεν υπολογίζει τον Γιώργο Αμανατίδη που έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες.

Στο μεταξύ στο Στάδιο Καραϊσκάκη αναμένεται να συγκεντρωθούν 20.000 οπαδοί του Ολυμπιακού. Από τη μία το φθηνό εισιτήριο και από την άλλη η νίκη στην Εδεσσα την περασμένη βδομάδα, σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ, θα φέρει το κόσμο στο γήπεδο το κυριακάτικο απόγευμα. Ως γνωστό τα παιχνίδι θα αρχίσει στις 6μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ