Παρασκευή 22 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Ανάσα πριν την ανηφόρα

Σε ρυθμό προπόνησης ο Ολυμπιακός επικράτησε της Σαρλερουά με 87-60

Ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο Φάληρο ο Ολυμπιακός, με εύκολη νίκη επί της Σαρλερουά με 87-60. Βαθμολογικά πήρε μια ανάσα μετά τις ήττες από Αλμπα και Μπολόνια, αλλά ακολουθούν δύο ακόμα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με την Τσιμπόνα και την Εστουντιάντες, τα οποία θα καθορίσουν και τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Οι "ερυθρόλευκοι" αγωνίστηκαν ουσιαστικά χωρίς τον Τάρλατς, ο οποίος ζήτησε νωρίς αλλαγή και τον Αντερσον, που στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε δε θέλησε να ρισκάρει, φοβούμενος επιδείνωση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση. Προηγήθηκαν πάντως με 36-16 στο 12 και ο Ιβκοβιτς είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Από τους Βελπ και Τόμιτς πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος, όχι όμως και από τους Γαλακτερό, Νάκιτς, που δεν μπήκαν στο ρυθμό του αγώνα. Αντίθετα εντυπωσίασε ο Φασούλας, που διανύει περίοδο εκπληκτικής φόρμας. Σε γενικές γραμμές ο Σέρβος προπονητής δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνοχή των παικτών του, που χωρίς τον Ρίβερς στην πεντάδα είχαν πρόβλημα στην εκδήλωση οργανωμένων επιθέσεων.

Στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 50-29, οι Βέλγοι προσπάθησαν με τον Ελις στην επανάληψη να μειώσουν, αλλά στο τέλος παραδόθηκαν σχεδόν αμαχητί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σιγάλας 14 (2), Αντερσον 7 (1), Παπανικολάου 3, Γαλακτερός, Νάκιτς 4, Φασούλας 15, Τόμιτς 6, Τάρλατς 6, Βελπ 14 (1), Ρίβερς 18.

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ: Ελις 22 (4), Ντεσί 3, Κλέιμανς 4, Ντε Χένεφε 2, Μπιούσβαρντ 2, Βόιτσικ 13, Στας 10 (1), Βερκούιζεν, Ουόδεσμπουργκ 4.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ