Κυριακή 22 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ξανά στην κυκλοφορία οι παλιές γέφυρες του Ισθμού

Από χτες παραδόθηκαν ξανά στην κυκλοφορία οι παλιές γέφυρες του Ισθμού της Κορίνθου, ενώ θα γίνει η κατάλληλη σήμανση στον ανισόπεδο κόμβο Αγ. Θεοδώρων, ώστε να παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης προς αυτές.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΧΩΔΕ, εξασφαλίζεται η κίνηση από Λουτράκι προς την Παλιά Εθνική Οδό και προς τον αυτοκινητόδρομο, ενώ από τη Δευτέρα θα δοθεί στην κυκλοφορία και το τμήμα από τις παλιές γέφυρες του Ισθμού προς τον ανισόπεδο κόμβο Αρχαίας Κορίνθου (παρακάμπτοντας την Κόρινθο) και από εκεί προς Πάτρα και Τρίπολη.

  • Στο μεταξύ το ΥΠΕΧΩΔΕ, ενόψει της εξόδου των Αθηναίων για τις γιορτές, υπενθυμίζει το ύψος της "λυπητερής" που τους περιμένει κατά τη διέλευσή τους από τους σταθμούς των διοδίων και τους συνιστά να κρατούν το ακριβές αντίτιμο των τελών αυτών, που είναι: 250 δρχ. για τα διόδια Αφιδνών, 400 δρχ. για τα διόδια Οινοφύτων, 500 δρχ. για τα διόδια Σχηματαρίου. Επίσης τα διόδια στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου κοστίζουν 500 δρχ. και στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών 600 δρχ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ