Σάββατο 21 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ -ΕΜΠΟΡΟΙ: Κάλεσμα στους αντιπροσώπους και τα προεδρεία των πρωτοβάθμιων σωματείων - μελών της απευθύνει η διοίκηση της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθηνών (ΟΒΣΑ), να παρευρεθούν σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Δευτέρα στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα της ΓΣΕΒΕΕ με θέμα: ανάλυση - συζήτηση πάνω στα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζει η βιοτεχνία και γενικότερα οι επαγγελματοβιοτέχνες και μικρέμποροι όπως ακρίβεια - πτώση του τζίρου - πολυκαταστήματα, φορολογικό κλπ. Στην ίδια σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί και κοπή πίτας.

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ: Επίσκεψη στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι ο Δήμαρχος Αθηναίων Δ. Αβραμόπουλος και θα έχει συνομιλία με τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν θέματα της αρμοδιότητάς του και ιδιαίτερα το πρόβλημα της αύξησης και της επιβολής νέων δημοτικών τελών και φόρων στον επιχειρηματικό κόσμο.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ: Την απόλυτη ιδιοκτησία της αυστραλιανής εταιρίας Tecbelt Pacific η οποία κατασκευάζει και εμπορεύεται ιμάντες μεταφοράς με μεταλλικό σκελετό, έχει η Goodyear από την 1η Γενάρη 1995. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόκτηση του 100% των μετοχών της Tecbelt Pacific από την Goodyear έγινε με την εξαγορά του μισού της συμμετοχής της Pacific Dunlop με την οποία η Goodyear είχε ιδρύσει συμμετοχική εταιρία (joint venture) το 1989.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Την ανάθεση του εκσυγχρονισμού της τράπεζας με την τοποθέτηση ολοκληρωμένου συστήματος μηχανοργάνωσης (ON LINE) στην εταιρία ΙΒΜ αποφάσισε η διοίκηση της Τράπεζας Κεντρικής Ελλάδας. Αυτό προκύπτει από χτεσινή ανακοίνωσης της παραπάνω τράπεζας, στην οποία αναφέρεται ότι η επιλογή της ΙΒΜ - ανάμεσα στις 27 ενδιαφερόμενες εταιρίες - έγινε με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της τράπεζας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ