Τρίτη 24 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Συνάντηση ΕΚΑ - ΟΕΚ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας Θ. Χανακούλα θα πραγματοποιήσει το προεδρείο του ΕΚΑ την Τετάρτη 25 Γενάρη στις 11.00 το πρωί, για να συζητηθούν οι δραστηριότητες του Οργανισμού.

Το ΕΚΑ στην ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΕΛΚΑ

Την ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΕΛΚΑ θα επισκεφθεί το προεδρείο του ΕΚΑ την Τετάρτη 25 Γενάρη στις 12.30 το μεσημέρι και θα συζητήσει με το σωματείο Λιθογράφων και την εργοστασιακή επιτροπή για το αρχείο της επιχείρησης και τις εγκαταστάσεις.

Εκλογοαπολογιστική θυρωρών

Την Τετάρτη 25 Γενάρη θα γίνει η Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου Θυρωρών στα γραφεία του ΕΚΑ στις 1.30 το μεσημέρι.

Συνέλευση ηλεκτρολόγων

Γενική Συνέλευση της Ενωσης Ηλεκτρολόγων Αττικής θα γίνει την Πέμπτη 26 Γενάρη στις 5.00 το απόγευμα στα γραφεία του ΕΚΑ.

Τριμερής για απόλυση

Την Πέμπτη 26 Γενάρη, στις 10.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας με θέμα την απόλυση εργαζομένου από την εταιρία ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ.

Ολομέλεια ΓΣΕΕ

Η Ολομέλεια της διοίκησης της ΓΣΕΕ θα συνεδριάσει την Παρασκευή 27 Γενάρη στις 10.00 το πρωί, στο Ναυπηγείο Σκαραμαγκά, με θέμα την ιδιωτικοποίηση του ναυπηγείου. Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου από τη ΓΣΕΕ, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, το Σωματείο Εργαζομένων "Τρίαινα" και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μετάλλου.

Ολομέλεια ΕΕ ΕΣΑΚ

Το Σάββατο 28 Γενάρη θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΣΑΚ, στις 9.00 το πρωί στα γραφεία της παράταξης (Μενάνδρου 44, 4ος όροφος). Θέματα: Οι θέσεις για την 8η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της παράταξης και το 28ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Συνταξιούχοι Καλλιθέας

Η κοπή της πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Καλλιθέας θα γίνει το Σάββατο 28 Γενάρη στις 3.30 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Καλλιθέας.

Συνταξιούχοι ΑΘήνας

Την πίτα του θα κόψει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας την Κυριακή 29 Γενάρη στις 10.00 το πρωί στα γραφεία του ΕΚΑ, στον 2ο όροφο.

Σωματεία κρατικών Σκηνών

Τη Δευτέρα 30 Γενάρη στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνάντηση αντιπροσωπείας των σωματείων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με τη διοίκηση του ΕΚΑ στα γραφεία του για να συζητηθεί ο νόμος του υπουργείου Πολιτισμού που θίγει το δημόσιο ιδιοκτησιακό καθεστώς των κρατικών Σκηνών.

Τριμερής για ΑΛΜΠΑ

Τριμερής συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Γενάρη, στις 10.00 το πρωί, στο υπουργείο Εργασίας, με θέμα τις απολύσεις και τις αποζημιώσεις των εργαζομένων της επιχείρησης ιματισμού ΑΛΜΠΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ