Πέμπτη 26 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Βουλιαγμένη - Εθνικός 5-5

Χωρίς νικητή έμεινε τελικά το εξ αναβολής ντέρμπι της Α1 στο πόλο, αφού Βουλιαγμένη και Εθνικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 5 - 5 και μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Παρόλο αυτό, το αποτέλεσμα θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί επιτυχία για τον περσινό πρωταθλητή Εθνικό, αφού απέδειξε ότι παρά τα σημαντικά προβλήματά του παραμένει από τα ακλόνητα φαβορί του πρωταθλήματος.

Στον αγωνιστικό τομέα το θέαμα του αγώνα δεν ήταν και το καλύτερο που θα μπορούσαν να προσφέρουν οι δυο αντίπαλοι. Και αυτό γιατί οι δυο ομάδες ενδιαφέρονταν περισσότερο να αποφύγουν την ήττα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι ιδιαίτερα αργό. Τα εννιάλεπτα του αγώνα ήταν: 1 - 0, 1 - 1, 1 - 1, 2 - 3. Για τη γηπεδούχο Βουλιαγμένη σκόραραν οι Αφρουδάκης 1, Χ. Δήμου 1, Πρωτοπαππάς 1, Μαυρωτάς 1, Κ. Δήμου 1.

Για τον Εθνικό τα γκολ πέτυχαν οι: Βούλγαρης 1, Βεζυράκης 1, Καλακόνας 1, Μουστακαρίας 2.

Στο άλλο χτεσινό παιχνίδι: Ολυμπιακός - Ποσειδώνας 17 - 5.

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε χτες στα γραφεία της ΕΚΟΦ η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου. Αναλυτικά, τα ζευγάρια που προέκυψαν: Καβάλα - Καλαμάκι, Ηλυσιακός - Χανιά, Αρης Ν. - Θρίαμβος, Χαλκίδα - ΚΟΠΙ, Παναθηναϊκός - Πανιώνιος, ΟΦΘ - ΕΝΟΑ, Αρης Θ - Π. Ράφτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ