Πέμπτη 26 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Λίμπρεχτς: "Καρδίτσα, και βλέπουμε"

Παναθηναϊκός; Ευχαριστώ δε θα πάρω επί του παρόντος! Κάπως έτσι αντιμετώπισε ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάις Λίμπρεχτς την είδηση ότι οι πράσινοι θα βρεθούν στο δρόμο της ομάδας του για το Κύπελλο. Εάν φυσικά αποκλείσουν την Αναγέννηση Καρδίτσας. Σε αυτό το "εάν" έδωσε μεγάλη βάση ο Ολλανδός κόουτς στις δηλώσεις του: "Αυτό που προέχει είναι να βγάλουμε εκτός την Καρδίτσα. Στη συνέχεια μπορούμε να σκεφτούμε πώς να εξουδετερώσουμε τον ΠΑΟ. Πάντως είναι ένα μεγάλο παιχνίδι που ελπίζω να είναι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Θέλω να επαναλάβω όμως ότι ως τότε έχουμε πολύ δρόμο. Τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στη Λάρισα".

Για το ματς αυτό ο Λίμπρεχτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του στρατευμένου Θοδωρή Παχατουρίδη. Ετσι τη θέση του λίμπερο διεκδικούν τρεις μνηστήρες. Ο Κυριάκος Καραταφιδης, ο Νίκος Νταμπίζας και ο Σωτήρης Μαυρομάτης.

Η ΠΑΕ παρέλαβε χτες 2.000 εισιτήρια για τον αγώνα του Αλκαζάρ και αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι αύριο.

Χειρουργήθηκε χτες στο γόνατο ο Παναγιώτης Σοφιανόπουλος και σήμερα θα πάει σπίτι του. Ο παίκτης θα μείνει για 20 μέρες μακριά από τις προπονήσεις.

Χρήμα με... ουρά αναμένεται να εισπράξουν αύριο οι παίκτες του Ολυμπιακού αφού θα τους καταβληθούν μισθοί, πριμ και δόσεις συμβολαίων. Καλοφάγωτα!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ