Πέμπτη 26 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ρότσα: "Κρίμα για το θεσμό"

"Ούτε κρύο ούτε ζέστη". Με τα παραπάνω λόγια σχολίασε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε τον Παναθηναϊκό αντίπαλο με τον Ολυμπιακό στους οκτώ του θεσμού. Συνεχίζοντας ο προπονητής των πρασίνων τόνισε: "Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Είναι ένα κλασικό ντέρμπι όπου δε χωράνε προγνωστικά. Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πάντως έχουμε ακόμη καιρό μπροστά μας για να ασχοληθούμε πιο έντονα για τα δυο ματς". Ο Ρότσα υποστήριξε πως αυτή η κλήρωση είναι σε βάρος του θεσμού: "Δεν είναι άσχημο για μας ότι θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό στους οκτώ. Το άσχημο είναι για το θεσμό αφού άνετα θα μπορούσαν οι δυο ομάδες να είναι στον τελικό".

Στο ίδιο μήκος κύματος και δυο παίκτες του ΠΑΟ. Ο Κριστόφ Βαζέχα επισημάνει: "Το Κύπελλο είναι μέσα στα σχέδιά μας. Το νταμπλ είναι ένας στόχος που μπορούμε να τον πραγματοποιήσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα όμως δε μας φοβίζει. Ελπίζω να γίνουν δυο σπουδαία παιχνίδια που θα φέρουν τον κόσμο στα γήπεδα".

Με τη σειρά του ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι είπε: "Είναι ένας πρόωρος τελικός. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Ολυμπιακό, όμως σε τέτοιους αγώνες τα προγνωστικά είναι παρακινδυνευμένα. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά για την ομάδα μου και θα πάρει την πρόκριση".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ