Παρασκευή 27 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ανυπόστατα δημοσιεύματα, δηλώνει ο Δ. Κρεμαστινός

Χτες, τελικά, ο υπουργός Υγείας - Πρόνοιας, Δ. Κρεμαστινός, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία χαρακτηρίζει αβάσιμα και ανυπόστατα τα γραφέντα σε βάρος της συμβούλου του, Ιωάννας Χαριτάτου, και εκφράζει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της.

Το όνομα της Ιω. Χαριτάτου, μαζί με το όνομα της Τ. Γεωργαντοπούλου, αναφέρθηκε απ' τον Γ. Κουρή στην περίφημη συνέντευξή του στον "Αντέννα". Ακολούθησε δημοσίευμα του "Εθνους" (23.1.95), που έφερε την Ιω. Χαριτάτου και ως σύμβουλο της διαφημιστικής εταιρίας GMA και μιλούσε για φαγοπότι των συμβούλων του υπουργού. Η σύμβουλος της GMA, όμως, λέγεται Πόπη Χαριτάτου, και όπως έχουν δηλώσει και οι δυο, δε γνωρίζουν η μία την άλλη. Η Ιω. Χαριτάτου με ανακοίνωσή της μιλούσε για κατακρεούργηση ανθρώπων απ' τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Στις 24.1.95 το "Εθνος" έγραψε ότι η όλη ιστορία διέρρευσε απ' το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας. Την ίδια μέρα ο Δ. Κρεμαστινός, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, τάχτηκε, εμμέσως πλην σαφώς, υπέρ της Ιω. Χαριτάτου, αλλά δεν αναφέρθηκε στα περί διαρροής απ' το Γραφείο Τύπου, όπως κάνει και στην ανακοίνωσή του. Την ίδια μέρα (24.1.95), η Σ. Στεφάνου, υπεύθυνη Τύπου του υπουργείου Υγείας, με επιστολή της προς το "Εθνος" - που δεν τη δημοσίευσε χτες - διέψευδε τα περί διαρροής απ' το Γραφείο Τύπου του υπουργείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ