Παρασκευή 27 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μονόπλευρη η ενημέρωση από την "ΤV 100"

Την αντιδημοκρατική λειτουργία της "ΤV 100" (κανάλι του Δήμου Θεσσαλονίκης), καταγγέλλει η Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Θεσσαλονίκης.

Οπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, σε ενημερωτική εκπομπή που παρουσίαζε τους νέους δημοτικούς συμβούλους, με φωτογραφίες και βιογραφικά, επιλεκτικά αποκλείστηκε ο Αγάπιος Σαχίνης, δημοτικός σύμβουλος της ΔΑΚΘ.

Η Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Θεσσαλονίκης απαιτεί να σταματήσει η πολιτική φίμωση και καλεί όλες τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης να αντισταθούν στις αντιδημοκρατικές προκλήσεις της "ΤV 100" για τις οποίες υπεύθυνοι είναι ο δήμαρχος και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με ανάλογη ανακοίνωσή του επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη - Ωρα για δράση", Ανέστης Αναστασιάδης, καταγγέλλει το δήμαρχο Θεσσαλονίκης για αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στον απόλυτο έλεγχο και τελικά στη μονόπλευρη λειτουργία της "ΤV 100" και του "FM 100". "Πριν καν γίνει κάποιος απολογισμός για τα δυο μέσα, τονίζει, ο δήμαρχος έσπευσε να ανακοινώσει το νέο προεδρείο της "ΤV 100", χωρίς να δώσει τις ανάλογες απαντήσεις που όφειλε στους δημοτικούς συμβούλους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ