Τετάρτη 1 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Kρίκος αυταρχισμού

Η παραγγελία από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, για άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον των μαθητών που συμμετείχαν στις καταλήψεις, είναι ένας ακόμα κρίκος στον αυταρχισμό που τελευταία αναπτύσσεται.

Ο στόχος είναι διαφανής: Οι νέοι πρέπει να "καθίσουν στα αυγά τους" και να ξεχάσουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις για το ίδιο το μέλλον τους. Να ξεχάσουν την άθλια κατάσταση της παιδείας που βιώνουν καθημερινά. Να καθίσουν σπίτι τους, όπου θα τους αποκοιμίζουν λέγοντάς τους "ΜΠΡΑΒΟ" οι διάφοροι τηλεοπτικοί καθοδηγητές και θα συλλαμβάνουν "ΕΠ' ΑΥΤΟΦΩΡΩ" τη συνείδησή τους όλοι αυτοί που παθαίνουν αλλεργία με κάθε αγωνιστικό σκίρτημα. Το παρήγορο είναι ότι υπάρχουν αντιστάσεις σε αυτή την κατάσταση, οι οποίες θα μεγαλώνουν όσο θα μεγαλώνουν τα προβλήματα της παιδείας.

Υ.Γ. Πάντως, υπάρχει ένοχος για όσα γίνονται στην παιδεία και μπορεί εύκολα να τον βρει ο εισαγγελέας. Είναι όλοι αυτοί οι έμποροι της γνώσης, που παρανομώντας προκλητικά υπόσχονται ψευδώς "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" με την ανοχή των αρμόδιων δικαστικών αρχών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ