Τρίτη 21 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Συνεδρίαση για Π - Π

Συνεδριάζει σήμερα, Τρίτη, στις 10.00 το πρωί, το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στα κεντρικά γραφεία Αθήνας της Π - Π, για να συζητήσει τις εξελίξεις σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης και να προγραμματίσει την αντίδρασή του.

Εργαζόμενοι Λυρικής

Σήμερα Τρίτη, 21 Φλεβάρη, στις 12.00 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα συναντηθούν με τη διοίκηση του ΕΚΑ και θα συζητήσουν σχετικά με τις επιπτώσεις, από τον πρόσφατο νόμο του υπουργείου Πολιτισμού, για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των κρατικών σκηνών.

Τριμερής για ΕΛΠΑ

Τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 21 Φλεβάρη, στις 12.00 το μεσημέρι, για να συζητηθεί το πρόβλημα μείωσης προσωπικού στην ΕΛΠΑ, ως αποτέλεσμα της συρρίκνωσης των δραστηριοτήτων της εταιρίας.

Συνέλευση ΥΓΕΙΑ

Στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, σήμερα Τρίτη, στις 3.00 το απόγευμα.

Καθαρίστριες

Αύριο, Τετάρτη 22 Φλεβάρη, στις 10.00 το πρωί, οι καθαρίστριες των δημόσιων σχολείων θα συγκεντρωθούν στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας και θα κάνουν πορεία προς το υπουργείο Προεδρίας, με κύριο αίτημα την αλλαγή του εργασιακού καθεστώτος.

Σύσκεψη σωματείων

Με σκοπό το συντονισμό της αντίδρασης των εργαζομένων στην παρατεταμένηλιτότητα που τους πλήττει, στην πολιτική ξεπουλήματος και στην επίθεση πουδέχονται βασικές εργασιακές κατακτήσεις, θα συζητήσουν πρωτοβάθμιασωματεία της Αθήνας σε σύσκεψη που θα γίνει αύριο, 22 Φλεβάρη, στις 6.00 τοαπόγευμα στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων. Τη σύσκεψη οργανώνουνδιάφορα πρωτοβάθμια σωματεία της Αθήνας.

Συνταξιούχοι Μετάλλου

Οι συνταξιούχοι μεταλλεργάτες θα συγκεντρωθούν αύριο Τετάρτη, στις 11.00το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στοΤαμείο Μετάλλου. Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Υγείας, όπου εκπρόσωποί τους θα συναντηθούν με τον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Φ. Ιωαννίδη.

Ημερίδες ΓΣΕΕ

Την Τετάρτη,22 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί ημερίδα της ΓΣΕΕ για τον Πολιτισμό και την Πέμπτη, 23 Φλεβάρη, ημερίδα με θέμα την Εκπαίδευση από το ΙΝΕ. Οι ημερίδες οργανώνονται στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου για το 28ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Σύσκεψη Εργατικών Κέντρων

Ακόμα μια περιφερειακή σύσκεψη Εργατικών Κέντρων πραγματοποιείται το Σάββατο 25 Φλεβάρη, στη Νάουσα, ενόψει του 28ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν τα Εργατικά Κέντρα Γρεβενών, Φλώρινας, Καστοριάς, Κοζάνης, Πτολεμαφιδας, Βέροιας, Νάουσας, Αλεξάνδρειας, Αλμωπίας, Εδεσσας, Γιαννιτσών, Κατερίνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ