Παρασκευή 3 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΥΝΑΜΙΤΙΔΑ στα θεμέλια του εσωτερικού μετώπου χαρακτήρισε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Δ. Χριστόφιας την έκρηξη βόμβας στο σύλλογο των Λαϊκών Οργανώσεων "ΠΡΟΟΔΟΣ" στη Λεμεσό τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (σελίδα 5).

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ για άλλη μια φορά η απροσχημάτιστη επέμβαση των Αμερικάνων στην πορεία των ελληνοαλβανικών σχέσεων με την επιστολή του υπουργού εξωτερικών, Ουόρεν Κρίστοφερ, προς τον Κ. Παπούλια τις παραμονές της επίσκεψης του τελευταίου στην Αλβανία (σελίδα 7).

ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ νόθευσης του συνεδρίου της ΓΣΕΕ με τη μεθοδευόμενη νομιμοποίηση των νόθων αντιπροσώπων της Ναυτικής Ομοσπονδίας, καταγγέλλει η Ναυτεργατική Συνδικαλιστική Κίνηση (σελίδα 13).

ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΤΙΚΗ του "αποφασίζουμε και διατάσσουμε" ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας προωθεί τη μείωση των πληρωμάτων των ρυμουλκών και πετά στον "Καιάδα" της ανεργίας 400 εργαζόμενους (σελίδα 12).

ΣΩΡΟΣ τα προβλήματα σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας, το Περιστέρι. Εργαζόμενοι και δημοτική αρχή παρουσίασαν την αθέατη πλευρά της πόλης τους στον βουλευτή του ΚΚΕ Δ. Κουμπούρη (σελίδα 18).

ΑΦΟΥ ο "διάλογος" καλά κρατεί, τα προβλήματα μπορούν να περιμένουν. Οι ρυθμίσεις για τα οικονομικά της τοπικής αυτοδιοίκησης παραπέμπονται για μετά τον Σεπτέμβρη (σελίδα 18).

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ευθύνες για την κατολίσθηση στη Μαλακάσα. Επιστημονικοί σύλλογοι δείχνουν τους ενόχους σελίδα 18).

ΚΑΛΑ κρατάει η απεργία των ιδιοκτητών βυτίων μεταφοράς καυσίμων που συνεχίζουν την κινητοποίησή τους ζητώντας δίκαιη φορολόγηση (σελίδα 20).

ΘΕΛΕΙ να μείνει στην Ελλάδα. Δεν του ανανεώνουν όμως την άδεια παραμονής και στην απελπισία του, ένας Ιρακινός, απείλησε να πηδήξει από την ταράτσα του Αρεταίειου (σελίδα 20).

ΞΕΦΑΝΤΩΣΤΕ τώρα που το τριήμερο το επιβάλλει. Η "Σαρακοστή" που έρχεται προβλέπεται ιδιαίτερα σκληρή (σελίδα 28).

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ αναφορά για τους βηματοδότες κατέθεσε χτες ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας στον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθήνας (σελίδα 20).

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ δεν έχει εθνική πολιτική για την επανένταξη των απεξαρτημένων απ' τις ναρκωτικές ουσίες ατόμων (σελίδα 20).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ