Σάββατο 4 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τηλεκατάντια

Η εκπομπή "ΑντιΣΤΑΡ" είχε προχτές θέμα την προτροπή της Διασωματειακής επιτροπής για κλείσιμο μιας ώρας των τηλεοράσεων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τηλεβαρβαρότητα. Και βέβαια ήταν γνωστό πριν από την προβολή της συζήτησης ότι εκπομπές, όπως η εν λόγω του "STAR", δικαιολογούν απόλυτα την αγανάκτηση τηλεθεατών που σέβονται τον εαυτό τους.

Αποκαλυπτική ήταν η τοποθέτηση πλείστων εκ των παρισταμένων, γεγονός που αποδεικνύει το πόσο υπεύθυνοι είναι και ως άτομα, τελικά, μερικοί, για την τηλεκατάντια. Το επιβεβαίωσαν με εκείνο το "γκλάμορους", σνομπ και "διανοουμενέ" στιλάκι που αντιμετώπιζαν τον εκπρόσωπο της Διασωματειακής, όταν ο τελευταίος επιδίωκε να εκφράσει την ανάγκη να μπει πια φραγμός στην τηλεαθλιότητα.

Μεταξύ των παραπάνω και η κ. Βαγιάνη, η οποία, με εμφανή ειρωνική διάθεση απευθυνόταν με... συγκατάβαση στο συνομιλητής της, λέγοντας: "Πρέπει να σας έχει κάνει πολύ κακό η τηλεόραση. Σας ζητώ συγγνώμη εκ μέρους της"... Τέτοια εξυπνάδα... Ποιος θα περίμενε τέτοια υψηλή ευφυφια από κάποιον που όταν βλέπει από τηλεοράσεως "μάγους" να υπνωτίζουν... κόκορες, δε νιώθει καμία προσβολή και το μοναδικό του πρόβλημα είναι γιατί δεν επιλέχτηκε για το σόου... μια κότα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ