Τετάρτη 22 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τραγούδι το ελληνικό
  • Από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα 27 του Μάρτη θα βρίσκονται στο "Μετρό" η Ελλη Πασπαλά και ο Ντέιβιντ Λιντς.Μαζί θα ερμηνεύσουν κομμάτια σύγχρονων συνθετών, ενώ ο Ν. Λιντς θα παρουσιάσει αποσπάσματα από τον πρώτο του δίσκο, που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη.
  • Μουσική της πόλης και των Δερβίσηδων (1400 - 1900) θα παρουσιάσει το συγκρότημα "Ιμερος",απόψε και αύριο στο "Ραβάναστρον" (Βαρβάκη 10, Λ. Αλεξάνδρας). Στον ίδιο χώρο, στις 24, 25, 26/3 θα συνεργαστούν οι: Μελίνα Κανά, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας.
  • Στο κλαμπ "Ελληνικόν" (Τσουμαγιάς 1, πλ. Ελευθερίας, Κορυδαλλός) εμφανίζεται, απόψε και αύριο, ο Δημήτρης Παναγόπουλος και το συγκρότημά του "Αύρα".
  • Τραγούδια από το "Ερωτόκαστρο",αλλά και παλαιότερα της εποχής των "Δυνάμεων του Αιγαίου" θα παρουσιάσει ο Χρίστος Τσιαμούλης, στις 24, 25, 26 και 31/3, καθώς και 1,2/4, στο "Ρόπτρον" (Θεμιστοκλέους, πλ. Εξαρχείων).
  • Μουσικό ταξίδι "Από τη Σμύρνη στην Αθήνα" προσφέρει ο Χρήστος Ζυγομαλάς,απόψε και αύριο, στο καφε - θέατρο "Οι βάτραχοι" (Σόλωνος 103, Αθήνα).
  • Την πορεία της από τον ήχο των μπουάτ στους μεγάλους Ελληνες συνθέτες και έπειτα στα δικά της τραγούδια, θα παρουσιάσει η Αρλέτα από 30 του Μάρτη έως 15 του Απρίλη, στο ΖΟΟΜ της Πλάκας. Μαζί της θα συμπράξουν η Σωτηρία Λεονάρδου,με κομμάτια από το "Ρεμπέτικο" και ο Στράτος Παχίδης,από τους "Αγαμους Θύτες".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ