Σάββατο 8 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Οργανώνεται από τη Συντονιστική των σωματείων στις 13 Απρίλη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (του ανταποκριτή μας).-

Συλλαλητήριο ενάντια στην αντιλαϊκή αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, στην πολιτική της ανεργίας, της αποβιομηχάνισης και της λιτότητας, πραγματοποιούν την Πέμπτη 13 Απρίλη τα πρωτοβάθμια σωματεία που συγκροτούν την Επιτροπή Εργατικών Σωματείων Θεσσαλονίκης. Η κινητοποίηση θα γίνει στις 7.30 μμ μπροστά στο ΕΚΘ και θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή, την οποία συγκροτούν τα Σωματεία Οικοδόμων, Δέρματος, Εμποροϋπαλλήλων, Καπνεργατών, Επισιτισμού και Συνταξιούχων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης, καλεί όλους τους εργαζόμενους της πόλης να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο και να ενώσουν τη φωνή τους κατά της πολιτικής που καταργεί στην πράξη όλα όσα οι εργαζόμενοι έχουν κερδίσει με αγώνες και επιβάλλει με τον πιο άγριο τρόπο αυτά που προσπαθεί ο εργασιακός Μεσαίωνας του Μάαστριχτ και της "Λευκής Βίβλου".

"Εμείς η εργατική τάξη - τονίζει η Επιτροπή Εργατικών Σωματείων - αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, απαιτούμε με την ενωμένη μας δράση μια άλλη πολιτική, ριζικά αντίθετη με τις αντιλαϊκές επιλογές της κυβέρνησης των πολυεθνικών και του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών. Παλεύουμε για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, μέτρα για την ανεργία, κατοχύρωση της ΑΤΑ και έλεγχο των τιμών. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σ' αυτό τον αγώνα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά το δρόμο της πάλης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ