Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Βράζουν τα αίματα"

Με γροθιές και διακοπές παιχνιδιών ξεκίνησε η περίοδος για το μπάσκετ

Η εικόνα που παρουσιάζουν τα γήπεδα μπάσκετ λίγες μέρες μετά την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, κάθε άλλο παρά συμβαδίζουν με το ολυμπιακό πνεύμα. Τα... αίματα βράζουν, μηχανισμός πρόληψης δεν υπάρχει και το κυριότερο, η κατάσταση αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει. Στην Πάτρα οι Χένρι - Ντόουσον αντάλλαξαν γροθιές παρουσία 3.000 θεατών, ενώ η συμπλοκή γενικεύτηκε και ο αγώνας διακόπηκε για δέκα λεπτά. Οι δύο παίκτες, καθώς και οι προπονητές των ομάδων Κ. Διαμαντόπουλος και Αργ. Πεδουλάκης, που επίσης αποβλήθηκαν, θα απολογηθούν ενώπιον του αθλητικού δικαστή. Ειδικά οι δύο Αμερικανοί κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία. Στο "Ιβανόφειο" η σύγκρουση των οπαδών του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή, ενώ η εικόνα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, κάθε άλλο παρά έδειχνε στοιχεία προηγμένης αθλητικά χώρας. Αν προσθέσει κανείς ότι διακόπηκαν πρόσφατα οι αγώνες, Πανιωνίου - Μπούντοσνοστ επειδή συνεπλάκησαν οι παίκτες και Δάφνης - Νήαρ Ηστ γιατί οι οπαδοί της πρώτης έβριζαν άνευ λόγου και αιτίας τον προπονητή της δεύτερης, στη διάρκεια φιλικού αγώνα, θα καταλάβει ότι πάνω κι από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή η χώρα χρειάζεται επειγόντως ολυμπιακή παιδεία.

Προσφυγή ο Λιαδέλης
Αρης χωρίς προβλήματα, δε γίνεται. Το οικονομικό αδιέξοδο οδήγησε την ποδοσφαιρική ομάδα στη Β Εθνική, τώρα ταλανίζεται το τμήμα μπάσκετ. Πριν τρεις μέρες έμεινε ελεύθερος ο Μ. Μισούνοφ με δικαίωμα διεκδίκησης 80 εκατ. δρχ. έναντι οφειλών προηγούμενων ετών. Χτες κατέθεσε προσφυγή στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών ο Παναγιώτης Λιαδέλης, ζητώντας να μείνει ελεύθερος και να του επιδικαστεί ποσό 26 εκατ. δρχ. που αντιστοιχεί σε μισθούς Μάη, Ιούνη, Ιούλη, καθώς και 10 εκατ. ως πριμ για την κατάκτηση του κυπέλλου Κόρατς. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης οδηγείται όμως και στα πολιτικά δικαστήρια από τον Τζαννή Σταυρακόπουλο, ο οποίος διεκδικεί δεδουλευμένα από την περσινή περίοδο που φορούσε τη φανέλα των "κιτρίνων". Απογοήτευση στον ΠΑΟΚ

Απογοήτευση επικρατεί στον ΠΑΟΚ για την εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Ο Σβι Σερφ αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τους φιλάθλους για το άσχημο θέαμα των παικτών του και χρέωσε το αποτέλεσμα στους παλαιούς παίκτες της ομάδας, οι οποίοι, όπως είπε, θα 'πρεπε να βοηθήσουν περισσότερο τους νέους συμπαίκτες τους, στο πρώτο παιχνίδι που έδιναν στη Θεσσαλονίκη. Ο Ισραηλινός προπονητής, σε ό,τι τον αφορά, υπογράμμισε ότι είχε την εντύπωση πως η ομάδα ήταν πανέτοιμη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η γιορτή του μπάσκετ σήμερα στο Βόλο (2004-03-28 00:00:00.0)
Αρχή χωρίς εκπλήξεις (2002-10-30 00:00:00.0)
Αγωνία στο λιμάνι (2000-06-07 00:00:00.0)
«Πράσινες» κόντρες (2000-02-01 00:00:00.0)
Ο τελικός περνά από το Παλέ (1997-03-05 00:00:00.0)
Υπέγραψε ο Ιβκοβιτς (1996-06-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ