Τρίτη 16 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Κύμα" συμπαράστασης

Τη συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών και την καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής ποινικοποίησης των αγώνων συνεχίζουν να εκφράζουν μαζικοί φορείς απ' όλη τη χώρα. Χτες:

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ σημείωσε ότι οι μαζικές διώξεις με το στήσιμο δεκάδων αγροτοδικείων υποκινούνται και κατευθύνονται από την κυβέρνηση και έχουν στόχο να εκφοβίσουν τους αγρότες και να τους κάνουν να δεχτούν αδιαμαρτύρητα την καταστροφή τους.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και στις Κατασκευές κάλεσε την κυβέρνηση "να αφήσει αυτή την επικίνδυνη για το λαό τακτική, γιατί ούτε οι αγρότες, ούτε οι εργάτες είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν την αντιλαϊκή πολιτική της".

Τα σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ,σημείωσαν: "Στην αυταρχική επίθεση, απαντάμε με ένταση των προσπαθειών για την ανάπτυξη μαζικών και συντονισμένων αγώνων".

Το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος νομού Αττικής και Νήσων,τόνισε: "Αυτή η επιλογή της κυβέρνησης δεν έχει στόχο μόνο τους αγρότες, άλλα ολόκληρο τον ελληνικό λαό και το λαϊκό κίνημα. Δηλώνουμε ότι με αγώνες θα "αχρηστέψουμε" αυτά τα σχέδια της κυβέρνησης".

Ανακοινώσεις εκδόθηκαν επίσης: Από τον Αγροτικό Σύλλογο "Το Φανάρι", τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγίου Κηρύκου Ικαρίας και το ΔΣ της ΕΑΣ Ξυλοκάστρου Κορινθίας.Την Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ του Νομού Λάρισας που καλεί τους συνταξιούχους να παραβρεθούν σήμερα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας,τον Σύλλογο Εργατοϋπαλλήλων Βιομηχανίας Γάλακτος Λαρίσης και το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αυτοκινήτων Ν. Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ