Σάββατο 11 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αγώνας και τραγούδι

Συναυλία συμπαράστασης στους εργαζόμενους του ΜΙΝΙΟΝ, χτες βράδυ

"Αγωνιζόμαστε και τραγουδάμε",μ' αυτό το σύνθημα και με χαμόγελα, παρά τα προβλήματά τους, οι εργαζόμενοι του ΜΙΝΙΟΝ και άλλων κλάδων παρακολούθησαν χτες βράδυ τη συναυλία αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε έξω από το κατάστημα, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και τη συμμετοχή των σωματείων Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Βιβλιοχαρτοϋπαλλήλων, "Πράκτικερ" και "Κωνσταντακάτου".

Χτες το βράδυ οι εργαζόμενοι του ΜΙΝΙΟΝ ένιωσαν για άλλη μια φορά ότι δεν είναι μόνοι τους στον αγώνα για τη διασφάλιση της δουλιάς και των δικαιωμάτων τους. Αυτή η εκδήλωση αλληλεγγύης, που είναι συνέχεια της συγκέντρωσης που είχε πραγματοποιηθεί πριν λίγες μέρες έξω από το κατάστημα, είναι ακόμα πιο αναγκαία τώρα που εκκρεμούν νέες εξελίξεις σχετικά με την τύχη του ΜΙΝΙΟΝ και των εργαζομένων.

Οι προμηθευτές του καταστήματος ακόμα δεν έχουν απαντήσει για το αν αποδέχονται την πρόταση των ιδιοκτητών της επιχείρησης για μεταβίβαση του 75% των μετοχών και του διοικητικού ελέγχου, σε αντιστάθμισμα των ποσών που τους οφείλουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ