Πέμπτη 23 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μια τρύπα στο... γιαπί

Μια τρύπα στο... γιαπί έκαναν οι μπουλντόζες της νομαρχίας Αθηνών κατά τη χτεσινή επιχείρηση κατεδάφισης αυθαιρέτων κτισμάτων στην κοίτη του Κηφισού!

Τα συνεργεία έφτασαν στις 8.30 π.μ. στην οδό Τατοϊου, για να γκρεμίσουν ένα αυθαίρετο γιαπί. Εκείνη τη στιγμή όμως εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του και παρουσίασε στον αντινομάρχη Αθηνών Γ. Ανανιάδη άδεια και σχέδια από την Πολεοδομία Αθηνών, με αποτέλεσμα να ανασταλεί η κατεδάφιση, για να γίνει ο σχετικός έλεγχος από τις υπηρεσίες της νομαρχίας.

Τελικά, την "πλήρωσαν" μερικοί παλιοί προφυλακτήρες αυτοκινήτων, αφού οι μπουλντόζες έπιασαν λίγο αργότερα δουλιά σε κάποιες μάντρες αυτοκινήτων στη Νέα Φιλαδέλφεια (μεταξύ της Εθνικής οδού και του Κηφισού), από όπου και απέσυραν κάποια υλικά...

Η χτεσινή επιχείρηση της νομαρχίας εντάσσεται στο πλαίσιο των κατεδαφίσεων που ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες με "θύματα" μερικά κοτέτσια και γιαπιά, ακριβώς απέναντι από το αυθαίρετο τείχος του νεκροταφείου του Κόκκινου Μύλου, που δεν έχουν πλησιάσει ακόμα οι μπουλντόζες της νομαρχίας... Παρ' όλο που από τις 15 Σεπτέμβρη η πολεοδομία το έχει κρίνει κατεδαφιστέο... Οι κατεδαφίσεις πάντως, σύμφωνα με δηλώσεις των αρμοδίων, πρόκειται να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ