Σάββατο 1 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις Μανταμαδιωτών

Ο Σύλλογος Μανταμαδιωτών Λέσβου προγραμματίζει για το επόμενο δίμηνο σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες θα πλαισιωθούν και από το... απαραίτητο ούζο.

Την Κυριακή, 9 Νοέμβρη στις 11:00 π.μ. θα γίνει στην αίθουσα του συλλόγου η καθιερωμένη ετήσια γιορτή για τον πολιούχο του χωριού Αρχάγγελου Μιχαήλ, που θα γιορταστεί με ούζο και μανταμαδιώτικο μεζέ. Την Κυριακή, 23 Νοέμβρη στις 11:00 π.μ. θα γίνει εκδήλωση αφιερωμένη στην Εθνική Αντίσταση και στους Μανταμαδιώτες αγωνιστές. Την Παρασκευή, 12 Δεκέμβρη στις 5:00 μ.μ. θα προσφερθεί στην αίθουσα του συλλόγου τσάι και καφές για τα μέλη και τους φίλους. Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στην οδό Γ Σεπτεμβρίου 39 στον τρίτο όροφο και το τηλέφωνο είναι 5226.907.

Επίσης, η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής έχει προγραμματίσει τις παρακάτω εκδηλώσεις.

Την Κυριακή, 16 Νοέμβρη,ο ΟΛΣΑ μαζί με τις άλλες αιγαιοπελαγίτικες ομοσπονδίες θα γιορτάσει τα "Ελευθέρια". Ο γιορτασμός θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. με δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών. Την Κυριακή 30 Νοέμβρη διοργανώνεται μεσημεριανό μυτιληνιό γλέντι σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης και την Κυριακή 14 Δεκέμβρη θα γίνει εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Αντώνη Πρωτοπάτση. Το τηλέφωνο της ΟΛΣΑ είναι 3847.016.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ