Παρασκευή 14 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ας ψάξουν αλλού για συναλλαγές

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (του ανταποκριτή μας).-

Σε ανακοίνωσή της σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης - που ανέδειξε την "Εργατική Ενότητα" δεύτερη και σταθερά ανερχόμενη δύναμη - η "Αυτόνομη Παρέμβαση"... καταγγέλλει "συναλλαγή" μεταξύ ΠΑΣΚΕ και ΕΣΑΚ, ώστε να δοθεί η μία αδιάθετη έδρα για τη ΓΣΕΕ στην ΠΑΣΚΕ και όχι στην ίδια.

Απαντώντας στον ισχυρισμό αυτό ο Θ. Κυριακίδης,μέλος της διοίκησης του ΕΚΘ και εκπρόσωπος της "Εργατικής Ενότητας", τονίζει τα παρακάτω:

"Φαίνεται ότι η Α.Π. διαθέτει απύθμενο θράσος, ώστε μετά τα αποτελέσματα του Συνεδρίου, να σκούζει για εκφυλισμό, για μηχανισμούς και για συναλλαγή της ΕΣΑΚ με την ΠΑΣΚΕ. Αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια είχαν γίνει το "δεκανίκι" της κυβερνητικής παράταξης στο ΕΚΘ και στη ΓΣΕΕ και στήριξαν τη λογική των μηχανισμών της, αυτοί που πρωτοστατούν στην προσπάθεια εκφυλισμού του συνδικαλιστικού κινήματος με τη συναίνεση, τις ΟΚΕ και τον "κοινωνικό διάλογο", έρχονται σήμερα μετά το άνοιγμα της κάλπης, να εγκαλέσουν την ΕΣΑΚ!

Ας ψάξει να τα βρει αλλού τα προβλήματα της η Α. Π. Εμείς ασχοληθήκαμε και θα ασχολούμαστε με τα προβλήματα της εργατικής τάξης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ