Σάββατο 22 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ ΕΥΒΟΙΑΣ
Η νεανική επίθεση δίνει καρπούς!

ΧΑΛΚΙΔΑ (Του ανταποκριτή μας).-

Η νεανική επίθεση που έχει εξαπολύσει η Οργάνωση Εύβοιας της ΚΝΕ, με ενθουσιασμό και ορμή από την πρώτη μέρα της Οικονομικής Εξόρμησης για τα 80χρονα του ΚΚΕ, οδηγεί αρκετές ΟΒ στην αναπροσαρμογή του πλάνου τους. Ενώ πολλές ακόμα οργανώσεις ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους για αύξηση του πλάνου τους, ήδη, δύο ΟΒ προχώρησαν μπροστά, αποφασίζοντας την αναπροσαρμογή του πλάνου τους. Κι αυτό, καθώς, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 20ήμερο της δίμηνης εξόρμησης, Νοέμβρη - Δεκέμβρη, οι νέοι κομμουνιστές της Εύβοιας κάλυψαν το 80% του αρχικού πλάνου της Οργάνωσης, βγαίνοντας μπροστά με τις πρώτες Οργανώσεις της ΚΝΕ πανελλαδικά!

Το πώς το κατάφεραν, μας εξηγεί ο υπεύθυνος για την Οικονομική Εξόρμηση Γ. Κοσκινάς: "Πέρα από το "αβαντάζ" του ΤΕΙ που έχουμε, λέει, έγινε αρκετά πριν την έναρξη της εξόρμησης καλός προγραμματισμός και εξασφαλίστηκε η συμμετοχή των συντρόφων στην εξόρμηση. Από κει και πέρα, εφαρμόζοντας τον προγραμματισμό μας, κάνουμε καθημερινές, σχεδόν, μαζικές εξορμήσεις σε σπίτια, καταστήματα, στους εμποροϋπαλλήλους, στην εργαζόμενη νεολαία. Δεύτερον, προσθέτει, με τις προσωπικές επαφές και γνωριμίες του καθένα μας. Εκτίμησή μας, καταλήγει, είναι ότι η νεολαία, οι εργαζόμενοι και οι ΕΒΕ ανταποκρίνονται με προθυμία στην πρόσκληση να πάρουν το κουπόνι της Εξόρμησης του ΚΚΕ. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού είμαστε "παλιοί γνώριμοι" από τη συνεχή επαφή και παρουσία της Οργάνωσης στα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο".

"Εμείς, πετάγεται απρόσκλητος, καθώς ακούει τη συζήτησή μας, ο γραμματέας της ΟΒ Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Χαλκίδας Δ. Κουραμπιές έχουμε ήδη καλύψει κατά 144% το πλάνο μας και προχωράμε σε αναπροσαρμογή του". Κατά 138% έχει καλύψει το πλάνο της η ΟΒ ΣΤΕΦ του ΤΕΙ, ενώ η ΟΒ Λογιστικής έχει "ξεπεταχτεί", ήδη, στο 97%.

Ετσι, σε συνεστίαση που διοργανώνει στη Χαλκίδα η ΚΝΕ το πρώτο 10ήμερο του Δεκέμβρη, μαζί με την εκδήλωση τιμής στα 80χρονα του ΚΚΕ, θα γιορταστούν και οι επιτυχίες στην Οικονομική Εξόρμηση. Μέχρι τότε, βέβαια, οι σύντροφοι υπόσχονται κι άλλες σημαντικές επιτυχίες στην εξόρμηση και γενικότερα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ