Σάββατο 22 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επιστρέφει από τον Καναδά η Αλ. Παπαρήγα

Αύριο, Κυριακή 23.11.97 και ώρα 1.00 μμ φτάνει στο Δ. Ελληνικό, επιστρέφοντας από το Τορόντο του Καναδά, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Οπως είναι γνωστό, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα πραγματοποίησε περιοδεία στις ΗΠΑ και από την Τετάρτη επισκέπτεται το Τορόντο. Η επίσκεψη στις ΗΠΑ και τον Καναδά έγινε μετά από πρόσκληση των Κομμουνιστικών Κομμάτων των δύο χωρών και τους Ελληνες μετανάστες. Στις ΗΠΑ η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είχε συναντήσεις με την ηγεσία του ΚΚ των ΗΠΑ και Ελληνες μετανάστες που ζουν και εργάζονται στις χώρες αυτές, παραβρέθηκε σε εκδήλωση Ελλήνων μεταναστών για το Πολυτεχνείο και έδωσε συνέντευξη Τύπου στην ελληνική πρεσβεία στη Ν. Υόρκη.

Στον Καναδά η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα είχε συνομιλίες και συναντήσεις με συνδικαλιστικούς φορείς της επαρχίας Οντάριο, αλλά και με ομοσπονδιακά σωματεία και, φυσικά, με την ηγεσία του ΚΚ Καναδά. Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, στην οποία, εκτός της ΓΓ της ΚΕ Αλ. Παπαρήγα, συμμετέχει και ο Γ. Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ, έκλεισε με κοινή γιορτή για την επέτειο των 80 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και την επέτειο των 76 χρόνων από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Καναδά, όπου κύριοι ομιλητές ήταν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Καναδά και η Αλέκα Παπαρήγα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ