Παρασκευή 5 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ
Αυτοκτονία, λέει η Αστυνομία

Στην εκδοχή της αυτοκτονίας καταλήγουν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση της έκρηξης με θύμα τον 70χρόνο Νίκο Νικολόπουλο, στην οδό Τριπόλεως 22 στον Κολωνό.

Ο ιατροδικαστής Ν. Καρακούκης αποφάνθηκε ότι σε ένα μέρος του σπιτιού είχε προηγηθεί πυρκαγιά, από την οποία είχε υποστεί το θύμα εγκαύματα. Στη συνέχεια ακολούθησε η τρομερή έκρηξη που προκάλεσε το διαμελισμό και το θάνατό του. Στην αρχή επικράτησε η εκτίμηση ότι ο 70χρονος είχε πέσει θύμα νονών της νύχτας, οι οποίοι ήθελαν να τον εκδικηθούν, επειδή ο γιος του πριν ένα χρόνο είχε επιτεθεί σε δύο άτομα, τα οποία φέρονται να έχουν σχέσεις με τον υπόκοσμο. Ο γιος του θύματος ήταν αστυφύλακας και καταδικάστηκε πρόσφατα σε ισόβια κάθειρξη για το φόνο του ενός και τον τραυματισμό του άλλου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας. Οι πυροτεχνουργοί ερεύνησαν εξονυχιστικά το χώρο, αλλά δε βρήκαν υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού. Εκτιμούν ότι το θύμα πυροδότησε μασούρια δυναμίτιδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ