Πέμπτη 18 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΡΤΤ ΑΓΚΥΡΑΣ 72 - 63
Στους ισχυρούς ο ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ δε διέψευσε τις προσδοκίες των φιλάθλων του. Επικράτησε της Ανκαρα με 72 - 63 (39 - 24), ανέβηκε στην τριάδα των ισχυρών, αλλά όσο κι αν φαίνεται παράλογο, μόλις τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Στην πρώτη φάση κυριότερος αντίπαλος ήταν η ιταλική Τρεβίζο. Τώρα θα πρέπει να ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ, στη Γαλλία τον περιμένει ένα κουραστικό βράδυ με τη Λιμόζ, ενώ εκτός απροόπτου θα βρει στο δρόμο του και τη Μακάμπι του Τελ Αβίβ. Αν θέλει βέβαια να φτάσει στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης, πρέπει να μάθει να κερδίζει και σε δύσκολες έδρες.

Η τουρκική ομάδα δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο κι ας μην ξεγελάει η τελική διαφορά. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν ο ΠΑΟΚ με έξοχο Στογιάκοβιτς και αποτελεσματικό τον Γιαννούλη προηγήθηκε 27 - 10. Η διαφορά στο 18 έφτασε στους 20 πόντους (37 - 17) κι έκτοτε η συνάντηση έχασε κάθε σοβαρότητα. Οι παίκτες της Ανκαρα, εκμεταλλευόμενοι το χαλάρωμα των αντιπάλων τους, πέτυχαν να φύγουν από το Αλεξάνδρειο με ψηλά το κεφάλι. Ο Στογιάκοβιτς κυριάρχησε στο Α ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη την παράσταση έκλεψε ο Ρώσος Μπαζάρεβιτς.

ΠΑΟΚ: Μπουντούρης 3 (1), Κακιούσης, Στογιάκοβιτς 23 (3), Μπαλογιάννης 2, Ρόουαν 17 (1), Μοράλες 3, Μακ Ρέι 16, Γιαννούλης 8.

ΑΝΚΑΡΑ: Τούντσερι, Ρ. Σκοτ 13, Μπεσόκ 5 (1), Ρας Να 3 (1), Μπαζάρεβιτς 24 (2), Γκιργκίν, Ουίνσλοου 16, Γιορμέζ, Γιλμάζ 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ