Πέμπτη 8 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πενταμελής σπείρα πουλούσε λευκό θάνατο

Πενταμελής σπείρα εμπόρων ναρκωτικών, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες, πιάστηκε τις νυχτερινές ώρες της 5ης προς 6η Γενάρη, στην περιοχή της Κυψέλης, έχοντας στην κατοχή της 11 κιλά ηρωίνης.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, η ηρωίνη μεταφέρθηκε από τα Τίρανα με μία Μερσεντές, τις νυχτερινές ώρες της 4ης Γενάρη, περνώντας τα σύνορα από την περιοχή της Κρυσταλλοπηγής - Φλώρινας. Ενα άλλο μέλος της σπείρας διαπραγματευόταν την πώληση της ηρωίνης προς 200.000 δολάρια με άγνωστους - από την Ασφάλεια - αγοραστές. Οι υπόλοιποι δράστες έκρυψαν και κατείχαν την ηρωίνη, που ήταν συσκευασμένη σε 22 ισοβαρή αυτοσχέδια δέματα των 500 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, που είναι Αλβανοί υπήκοοι, αποτελούνταν από τους Νταβίντι Βλαντιμίρ,39 ετών, και τη σύζυγό του Νταβίντι Μαρί,42 ετών, που έμεναν στην οδό Χιλιανδαρίου 9 στην Κυψέλη, άεργους. Στο ίδιο σπίτι έμενε προσωρινά και ο 47χρονος Σπάιου Ντασαμίρ, καθώς και ο μόλις 22 ετών Μπέγια Αντι,επίσης άεργοι. Στην παραπάνω σπείρα περιλαμβανόταν και ο ελληνικής καταγωγής Ζούστης Βίκτωρ,56 χρονών, καθηγητής Δραματικής Σχολής στην Αλβανία, ο οποίος κατείχε ελληνικό και αλβανικό διαβατήριο.

Επίσης κατηγορείται και ο Αλβανός με στοιχεία Τάνι,κάτοικος Τιράνων, ο οποίος είναι ο προμηθευτής και οργανωτής της εισαγωγής και μεταφοράς της ηρωίνης που κατασχέθηκε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ