Σάββατο 24 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Ούτε λέξη για τα προβλήματα

Να επιβεβαιώσει και με τις δηλώσεις του την πρακτική εξαπάτησης και αποπροσανατολισμού των αγροτών, που ακολουθεί η κυβέρνηση σε συνεργασία με τις υποτακτικές διοικήσεις των τριτοβάθμιων αγροτικών οργανώσεων, ήρθε χτες ο πρωθυπουργός.

Οπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πρωθυπουργός, όσον αφορά τα αγροτικά θέματα, επικέντρωσε χτες τα λεγόμενά του στο Υπουργικό Συμβούλιο στις απάτες για το λάδι και τα πορτοκάλια και στην τήρηση της σχετικής κοινοτικής νομοθεσίας. Για λύσεις στα πραγματικά προβλήματα των αγροτών και στην προκειμένη περίπτωση των ελαιοπαραγωγών και πορτοκαλοπαργωγών, ο πρωθυπουργός δε φαίνεται να είπε λέξη και η δημοσιοποίηση των δηλώσεών του έρχεται σε συνέχεια του ψευτοκαυγά που έστησαν για τις απάτες στο λάδι τις προηγούμενες μέρες ο Στ. Τζουμάκας με τη ΝΔ.

Φαίνεται όλους αυτούς τους βολεύει να θολώνουν τα νερά, ενόψει των νέων δυναμικών κινητοποιήσεων που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν οι αγρότες. Να είναι σίγουροι όμως ότι δε θα τους περάσει και οι αγρότες θα δώσουν την πρέπουσα απάντηση σε κάθε λογής απατεώνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ