Τετάρτη 4 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Ντέρμπι στο Αίγιο

Το ντέρμπι κορυφής του Νοτίου Ομίλου μεταξύ του πρωτοπόρου Αγ. Νικολάου και του δεύτερου Παναιγιάλειου, που διεξάγεται σήμερα στο Αίγιο, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη σημερινή 12η αγωνιστική στη Γ Εθνική.

Οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν να περάσουν αλώβητοι από μια δύσκολη έδρα, που θα τους δώσει το δικαίωμα να εδραιωθούν για τα καλά στο "ρετιρέ" της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι, με όπλο τον κόσμο τους, έχουν σαν βασικό σκοπό τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή.

Στο Βορρά το κυριότεροπαιχνίδι θα γίνει στην Κατερίνη μεταξύ του Πιερικού και της Νάουσας, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας στο Βόλο μεταξύ του Ολυμπιακού και των Αμπελοκήπων.

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα και στους δυο ομίλους: Νότος: Αιολικός - Εργοτέλης, Κερατσίνι - Αγ. Ελεούσα, Ιάλυσος - Πύργος, ΕΑΡ - Κέρκυρα, Μαρκό - Πάμισος, Αιγάλεω - Κόρινθος. Βορράς: Αναγέννηση Αρτας - Μηχανιώνα, Ορέστης Ορεστιάδας - Κοζάνη, Πρέβεζα - Απόλλων Λάρισας, Αετός Σκύδρας - Ορφέας Αλεξανδρούπολης Αγροτικός Αστέρας - Γιάννινα.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 3μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ