Τετάρτη 4 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Με τον αέρα του φαβορί

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και ο Ολυμπιακός την Πόρτο και αναμένεται να πάρουν τη νίκη

Τη νίκη που θα τους εδραιώσει στις πρώτες θέσεις των ομίλων τους επιδιώκουν σήμερα Ολυμπιακός και ΑΕΚ στην πρεμιέρα του 2ου γύρου της Β' φάσης στην Ευρωλίγκα με αντιπάλους την Πόρτο και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ αντίστοιχα.

Στις 21.15 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΕΤ1) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πόρτο ψάχνοντας παράλληλα την ευκαιρία να ρεφάρει τις ήττες του από Πανιώνιο και ΑΕΚ την περασμένη βδομάδα. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι το λογικό φαβορί, όμως ο Ντούσαν Ιβκοβιτς επισήμανε στους παίκτες του ότι θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων.

"Είναι μια ομάδα που τις αρέσει το Λατινοαμερικάνικο στιλ με συνεχή τρίποντα και σουτ από την περιφέρεια. Εμείς προσπαθούμε να φρεσκάρουμε την ομάδα που ήταν κουρασμένη από τις συνεχείς υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να φανούμε δυνατοί", τόνισε σε δηλώσεις του για το σημερινό παιχνίδι ο Ντούσαν Ιβκοβιτς. Αγωνιστικά προβλήματα στους πρωταθλητές δεν υπάρχουν και αν εξαιρέσουμε τον μόνιμο τραυματία των τελευταίων ημερών Ντράγκαν Τάρλατς, όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.

Εν μέσω αγωνιστικών προβλημάτων (βλ. Πρέλεβιτς) αλλά και κλίματος οργής για τη διαιτησία στον τελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ (21.30 ΑΝΤ1) τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η Ενωση χρειάζεται δυο νίκες στα επόμενα τρία παιχνίδι και όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι το πρώτο βήμα θα γίνει σήμερα, αφού οι Ισραηλινοί θεωρούνται στα μέτρα της ελληνικής ομάδας. Η κατάσταση του Μπάνε Πρέλεβιτς με τους έντονους πόνους έχει επιδεινωθεί και οι πιθανότητες να βρεθεί εκτός ομάδας σήμερα είναι μεγάλες. Ετσι για άλλη μια φορά ο "Τίγρης" δε θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αγώνα της ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ