Τετάρτη 4 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Καρέ απωλειών

Μ' επιτυχία χειρουργήθηκε χθες ο Νικολα'ϊδης που επιστρέφει σε περίπου ένα μήνα. Επέμβαση σήμερα στον Μπατίστα (ρήξη χιαστού) που χάνει όλη την περίοδο! Αγωνιώδεις προσπάθειες για μεταγραφή

Πριν τελειώσουν το "δόξα τω Θεώ" στην ΑΕΚ, άρχισαν πάλι το "βοήθα Παναγιά". Η κακοδαιμονία ξαναεπισκέφτηκε τους "κιτρινόμαυρους" που συμπληρώνουν καρέ σοβαρά τραυματισμένων. Μετά τους Κωστή, Κατσαβό, Νικολαϊδη (υπεβλήθη σ' επέμβαση χθες) στο χειρουργείο μπαίνει σήμερα ο Μπατίστα που χάνει την υπόλοιπη χρονιά! Αναγκαστικά λοιπόν ο Λ. Νικολάου υποσχέθηκε ότι "θα γίνει οπωσδήποτε μεταγραφή".

Ο έγχρωμος επιθετικός της Ενωσης, όπως έδειξε η αξονική τομογραφία, τελικά υπέστη ρήξη του πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο (ίδιος τραυματισμός με του Κατσαβού). Οι υπεύθυνοι είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στη θεραπευτική αγωγή και το νυστέρι. Στην πρώτη περίπτωση θα επανερχόταν σε περίπου 1 1/2 μήνα, αλλά υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να μην αποθεραπευτεί πλήρως. Γι' αυτό ο Λάκης Νικολάου αποφάσισε σήμερα να μπει ο Μπατίστα στο χειρουργείο, εκτιμώντας ότι έτσι θα ξεπεραστεί ολοκληρωτικά το πρόβλημα.

Χθες στο χειρουργικό κρεβάτι ήταν για περίπου μια ώρα ο Ντέμης Νικολαϊδης. Ο νευροχειρουργός, Ιωάννης Βασιλούδης, με τη μέθοδο της μικροδισκεκτομής αντιμετώπισε μ' επιτυχία όπως δήλωσε την κήλη οσφυϊκού μεσοσπονδύλιου δίσκου, από την οποία υπέφερε ο παίχτης αφού πίεζε τη ρίζα νεύρου. Το νοσοκομείο ο διεθνής παίχτης θ' αφήσει σε κάνα διήμερο. Στις προπονήσεις πρόκειται να επιστρέψει σε περίπου 2 βδομάδες και στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις σε περίπου 1 1/2 μήνα.

Ο φυσιοθεραπευτής στην ΑΕΚ, Ν. Πανταζής, ανέφερε ότι "σιγά σιγά θ' αρχίσει κινησιοθεραπεία και σύντομα θα επιστρέψει γερός για την ομάδα του και το ελληνικό ποδόσφαιρο". Από την πλευρά του ο νευροχειρουργός Ι. Βασιλούδης, εκτιμά ότι ο Νικολαϊδης δεν πρόκειται ν' αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα γιατί "η σπονδυλική του στήλη είναι καθαρή". Πρόσθεσε μάλιστα πως η πάθηση αυτή σπάνια παρατηρείται σε ποδοσφαιριστή. Συνήθως προσβάλει αθλητές μπάσκετ, βόλεϊ και σκι.

Οι απώλειες από τραυματισμούς αλλά και κάρτες δημιουργεί μείζον πρόβλημα στην ΑΕΚ και καθιστά υποχρεωτική τουλάχιστον μια μεταγραφή. Οι διοικούντες έως αργά χθες το βράδυ προσπαθούσαν να την υλοποιήσουν (σ. σ. πολλά τα ονόματα ημεδαπών και αλλοδαπών), έχοντας φυσικά κρατήσει ταχυδρομική θυρίδα ώστε να ξεπεραστεί το χρονικό εμπόδιο (η περίοδος έληξε προχθές τα μεσάνυχτα).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Υπάρχει και η Ντίναμπουργκ...(1997-10-02 00:00:00.0)
Περιμένει ο Κατσαβός(1997-05-14 00:00:00.0)
Εφτανε ένα ημίχρονο(1997-02-04 00:00:00.0)
"Σίριαλ" Κατσαβού(1997-01-22 00:00:00.0)
Ανώμαλη προσγείωση...(1996-10-01 00:00:00.0)
Χάπι - εντ στη "σαπουνόπερα"(1996-06-21 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ