Τετάρτη 4 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Στην "επίθεση" ο Δανιήλ

Ο Καβαλιώτης τεχνικός τα έβαλε με τα ΜΜΕ γιατί αμφισβήτησαν την αξία των παικτών του

Τα... στήθια του έβαλε μπροστά ο Βασίλης Δανιήλ προκειμένου να υπερασπίσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα δε δίστασε να τα βάλει με τα ΜΜΕ που τα θεώρησε "υπεύθυνα" για την κριτική που ασκήθηκε στην "πράσινη" ομάδα. "Δε θα πρέπει να λαμβάνουμε πάντα υπόψη τι λέει ο κόσμος. Εχω την αίσθηση ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης υποβάθμισαν την αξία των παικτών του Παναθηναϊκού. Δηλαδή, είναι τυχαίο που έχουμε την καλύτερη άμυνα και μαζί με τον Ολυμπιακό την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα; Αυτοί οι παίκτες δεν έχουν τον Παναθηναϊκό μέσα στους στόχους του σε πρωτάθλημα και κύπελλο; Οι άλλοι δηλαδή που έχουν τους παικταράδες τι παραπάνω κάνουν από εμάς", τόνισε ο Καβαλιώτης τεχνικός για να συνεχίσει: "Είμαστε πιο ομάδα από άλλους. Το σύνολο μετράει. Εχουμε καταφέρει να αξιοποιήσουμε το υπάρχον έμψυχο υλικό. Το κλίμα είναι πολύ καλό".

Αναφερόμενος στην εξέλιξη του πρωταθλήματος μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ ο κ. Δανιήλ τόνισε: "Ολα θα κριθούν από τα ντέρμπι του δεύτερου γύρου. Δικαιώθηκα όταν έλεγα ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα έχουμε αλλαγές στην κορυφή. Τώρα βλέπουμε σαν ορατό κίνδυνο το Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Βέροια".

  • Σήμερα στις 3.30μμ στην Παιανία το τριφύλλι θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Κιέβου. Ο τεχνικός του ΠΑΟ θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια καλύτερη "γεύση" από τον Ουζμπέκο Γιαφάρμ Ιρισμέτοφ καθώς και τον Ιγκορ Σιμπνιέφσκι, νέα αποκτήματα στο μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ