Τετάρτη 4 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ευρωπαϊκές κόντρες

Τα ευρωπαϊκά τους φοράνε για μια ακόμη αγωνιστική οι ελληνικές ομάδες βόλεϊ που συμμετέχουν στις τρεις μεγάλες διοργανώσεις (Πρωταθλητριών, Κυπελλούχων και Συνομοσπονδίας).

Ο πρωταθλητής Αρης σε αγώνα για τον Α όμιλο έχει δύσκολη αποστολή σήμερα, αφού αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Μόντενα στην Ιταλία, η οποία είναι πρωτοπόρος του ομίλου και αήττητη. Βέβαια οι Θεσσαλονικείς, που βρίσκονται στην 4η θέση του ομίλου, δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί και θα παλέψουν για ό,τι καλύτερο.

Αντίθετα στο Κυπελλούχων ο Ολυμπιακός έχει πιο εύκολο έργο στη Σλοβενία, με αντίπαλο τη Μάριμπορ, με τους "ερυθρόλευκους" να ...καίγονται για τη νίκη. Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου και ο αγώνας είναι κρίσιμος για τη συνέχεια στην Ευρώπη. Ο Τζιαν Πάολο Μοντάλι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ στη σύνθεση της ομάδας υπολογίζεται και ο Κουρνέτας που αν χρειαστεί θα μπει στο παιχνίδι. Η Μάριμπορ βρίσκεται στην προτελευταία θέση του ομίλου με 4 βαθμούς.

Το τελευταίο τους χαρτί, όσον αφορά την πρόκριση στον επόμενο γύρο, παίζουν σήμερα στην Ουκρανία τα Βριλήσσια, όπου αντιμετωπίζουν τη Λουγκάνσκ. Η ελληνική ομάδα, που βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, θέλει νίκη και μόνο νίκη, προκειμένου να παραμείνει ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης.

Εργο ανάλογο με αυτό του Αρη ισχύει για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που στα πλαίσια του ομίλου στο Κυπελλούχων αντιμετωπίζουν την ιταλική Μόντενα στη Λεωφόρο. Οι Ιταλίδες είναι το μεγάλο φαβορί, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι προηγούνται στον όμιλο με 6 βαθμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ