Πέμπτη 12 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Οικογενειακοί διαξιφισμοί

Το τρίτο μέρος της επίθεσης που έχει εξαπολύσει η ΑΕΚ κατά πάντων αναμένεται να παιχτεί σήμερα το μεσημέρι, που ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λ. Νικολάου, δίνει συνέντευξη Τύπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα χρησιμοποιήσει ξανά σκληρή γλώσσα και θα παρουσιάσει στοιχεία για όσα οι "κιτρινόμαυροι" καταλογίζουν στους υπεύθυνους ΕΠΟ, ΕΠΑΕ και διαιτησίας. Μεταξύ αυτών θα 'ναι και βίντεο μ' όλες τις φάσεις που για τα στελέχη του "δικεφάλου" αποτέλεσαν το "κόκκινο πανί".

Πάντως, τα αποτυχημένα αποτελέσματα, οι αρνητικές διαιτησίες και το "χαστούκι" από τις εκλογές για τη συμπλήρωση της κενής θέσης στο ΔΣ της ΕΠΑΕ προκάλεσαν στην ΑΕΚ "οικογενειακούς διαξιφισμούς". Πρώην παράγοντες κατηγορούν τη νυν διοίκηση αλλά και την ιδιοκτήτρια εταιρία για άγνοια των όρων παιχνιδιού και έλλειψη προστασίας του σωματείου.

"Η ΑΕΚ είναι χωρισμένη σε δύο κομμάτια. Την ΑΕΚ και την ENIC", δήλωσε ο Δ. Μουρίκης και συνέχισε: "Απ' τη μια πλευρά υπάρχουν οι υπάλληλοι και απ' την άλλη καταξιωμένα στελέχη χωρίς δυνατότητες. Οι αποφάσεις παίρνονται στο Λονδίνο. Αυτό σήμερα προκαλεί αντιθέσεις, αύριο ίσως αποφέρει συγκρούσεις. Η ΑΕΚ χρειάζεται αυτή τη στιγμή σιωπή, επιστράτευση και οργάνωση. Οι δυνατοί δεν πρέπει να μιλάνε.

Ευθύνη για την κατάσταση έχουν όσοι κατέχουν την πλειοψηφία των μετοχών. Ανθρωποι που μέχρι χτες έγλειφαν και δούλευαν στα παρασκήνια, σήμερα επιτίθενται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Οποια ENIC και να είναι, αν όσα συμβαίνουν είναι αντίθετα στις προσδοκίες των φιλάθλων θα φύγουν νύχτα".

Ευκαιρία επανεμφάνισης στα "κιτρινόμαυρα" βρήκε και ο Μ. Τροχανάς, που κατηγόρησε ευθέως τη διοίκηση της ΠΑΕ αλλά και τον εκπρόσωπο στην Ελλάδα της ιδιοκτήτριας εταιρίας Γρ. Δέδε. Μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης υποστήριξε: "Η διοίκηση είναι θεόστραβη, άσχετη και αν την αφήσουμε ασύδοτη θα καταστρέψει την ΑΕΚ. Μόνο με την παρέμβαση εισαγγελέα μπορεί να σωθεί η ΑΕΚ"!!!

Αρχηγική εμφάνιση όμως έκανε πρόσφατα και ο Δ. Μελισσανίδης. Σχολιάζοντάς την κύκλοι της ΑΕΚ ανέφεραν: "Εκμεταλλεύεται τις αποτυχίες και βγαίνει για προβολή. Ετσι όμως δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα και απ' τους ανταγωνιστές μας". Πάντως τον χαρακτηρίζουν φίλο της ομάδας που μπορεί να βοηθήσει, επισημαίνοντας ξανά ότι δε θα γίνει μ' αυτό τον τρόπο.

Απ' την πλευρά του ο Λ. Νικολάου επανέλαβε ότι ως διοίκηση "αναλάβαμε για πληρωμές, καλό και καθαρό ποδόσφαιρο. Ολα κατευθύνονται όπως και η διαιτησία".

  • Ελαφρά προπόνηση ξεκινάει σήμερα ο Νικολαϊδης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ