Πέμπτη 12 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΒΕΡΟΝΑ 72 - 68
Χαμένη ευκαιρία

Ο τραυματισμός του Κορωνιού και τα λάθη στέρησαν από το Περιστέρι ένα σκορ ασφαλείας για τη ρεβάνς

Το Περιστέρι έχασε μοναδική ευκαιρία να σιγουρέψει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κόρατς, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Η ομάδα του Αργ. Πεδουλάκη μπορεί να τα καταφέρει. Η διαφορά των τεσσάρων πόντων (72 - 68), με την οποία επικράτησε της Βερόνα, δεν εκφράζει την εικόνα του παιχνιδιού και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Οι Ιταλοί, τυχεροί και ικανοί από τη γραμμή του τρίποντου, κατάφεραν να φύγουν από την Αθήνα με το καλύτερο δυνατό γι' αυτούς αποτέλεσμα. Ο επαναληπτικός θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, που θα κριθεί όχι τόσο από τα τρίποντα των παικτών της Βερόνα, αλλά από την ικανότητα των Περιστεριωτών να κυριαρχήσουν κοντά στη ρακέτα, όπου υπερέχουν αισθητά.

Το αποτέλεσμα του χτεσινού αγώνα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, αν ο Κορωνιός δεν αποχωρούσε τραυματίας στο δεκάλεπτο, ο Μυριούνης βρισκόταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και οι Τζόζεφ, Ρόμπινσον βοηθούσαν ανάλογα με το μπόι τους. Τελικά, όλο το παιχνίδι πέρασε από τα χέρια των Χένρι, Γκούροβιτς, οι οποίοι ούτε λίγο - ούτε πολύ σημείωσαν τους 52 από τους 72 πόντους της ομάδας τους.

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν 18 - 14 στο δεκάλεπτο. Το Περιστέρι πέρασε μπροστά στο ημίχρονο με 37 - 33 και αύξησε τη διαφορά σε 62 - 49 στο 34. Η Βερόνα με κορυφαίο των Ιοζουλίνο μείωσε σε 60 - 66 και στο τέλος εκμεταλλεύτηκε την κόπωση και τα λάθη των παικτών του Περιστερίου για να φύγει από το γήπεδο με την καλύτερη δυνατή γι' αυτήν διαφορά. Ο Γκαγκαουδάκης γύρισε την μπάλα στο τερέν της ομάδας του, ο Χένρι χρεώθηκε με τεχνική ποινή διαμαρτυρόμενος ότι του έγινε φάουλ και οι Ιταλοί μείωσαν στους τέσσερις πόντους.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Κορωνιός 2, Γκαγκαουδάκης 4, Χένρι 27 (2), Τζόζεφ, Γιάριτς 7, Ρόμπινσον 4, Μυριούνης 3, Γκούροβιτς 25 (1).

ΒΕΡΟΝΑ: Μπουλάρα 6 (2), Μπόνι 6, Ιοζουλίνο 22 (3), Νταλαβέκια 7 (1), Τζέρικο 2, Γκναντ 5, Μπράουν 8 (2), Κις 12 (2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ