Πέμπτη 12 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 4 - 2
Χορταστικό θέαμα

Χορταστικό θέαμα παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος κέρδισε 4 - 2 την Καλαμαριά και ασφαλώς πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα στην υπόθεση πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Το σκορ άνοιξε για τους κυανέρυθρους ο Μένταν στο 10'. Στο 24' ο Σαπουντζής χτύπησε πέναλτι στο δοκάρι του Απόλλωνα και επτά λεπτά αργότερα ο Ναλιτζής διαμόρφωσε το 2 - 0 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Η αντίδραση των Ποντίων ήταν άμεση στην επανάληψη αφού στο 47' ο Ντόνκοβιτς με πλασέ μείωσε σε 2 - 1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ναλιτζής έγραψε το 3 - 1, όμως η Καλαμαριά μείωσε και πάλι με τον Ντόνκοβιτς στο 60'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 63' με τον Μένταν που με έξυπνο πλασέ νίκησε τον Κοέντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νικητής είχε δοκάρι στο 3' με το Ναλιτζή και οιΣαλονικιοί στο 37' με τον Καραγιαννίδη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στρακόσια, Βόκολος, Κατσιαμπής, Μένταν (81' Κάφαλης), Σαπουντζής, Ναλιτζής (69' Αντώνας), Φύσσας, Μάντζιος, Παϊτέρης, Καμίτσης (64' Καρράς), Ιωαννίδης.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Κοέντας, Στρατηλάτης, Κάκογλου, Σαμλίδης, Λίνδρας, Τσαλίκης, Μπαλτίδης, Πέτροβιτς, Ντόνκοβιτς (90' Μαλιούφας), Λιόφας (88' Σπανίδης), Καραγιαννίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ