Τετάρτη 18 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
Στο "Ιντερνετ" οι δυνατοί

"Η άρση βαρών αξίζει να επικοινωνεί με τον ελληνισμό, αλλά και με τις άλλες δυνάμεις του αθλήματος. Τη δυνατότητα αυτή παρέχει μόνο η τεχνολογία". Κάπως έτσι σκέφτηκε η διοίκηση της ομοσπονδίας και δημιούργησε το δικό της χώρο στο "ΙΝΤΕΡΝΕΤ", στη διεύθυνση www.weightlifting.gr.Η εισαγωγή του αθλήματος των... δυνατών στο διεθνές δίκτυο, έγινε λίγες μέρες πριν από την πρώτη μεγάλη διοργάνωση της περιόδου.

Παρασκευή και Σάββατο διεξάγεται στην Πάτρα το διεθνές τουρνουά Τόφαλος - Κακούσης, με τη συμμετοχή όλων των Ελλήνων πρωταθλητών και πρωταθλητριών, αλλά και 33 ξένων αρσιβαριστών από οκτώ χώρες. Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, όπως υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρ. Ιακώβου, καθώς η σελίδα με τα πανελλήνια, ευρωπαϊκά και παγκόσμια ρεκόρ είναι λευκή, μετά την απόφαση της διεθνούς ομοσπονδίας να μειώσει τις κατηγορίες από δέκα σε οκτώ για τους άνδρες και σε επτά για τις γυναίκες. Οι άνδρες θα διαγωνίζονται πλέον στις κατηγορίες των 56, 62, 69, 77, 85, 94, 105 και +105 κιλών και οι γυναίκες στις 48, 53, 58, 63, 69, 75 και +75 κιλών.

Το νέο στη διοργάνωση είναι τα οικονομικά κίνητρα ύψους 5 εκατ. δρχ. που καθιέρωσε η ΕΟΑΒ για τους τέσσερις πρώτους άνδρες και τις τρεις πρώτες γυναίκες, σύμφωνα με το πηλίκον της επίδοσης προς το σωματικό βάρος κάθε αθλητή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ